Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dodavatel her

Prozradím ti jednu věc - velký herní weby mají za sebou velký hráče - Bonusweb patří pod iDnes, games.tiscali logicky pod Tiscali. A ti jim dělají patřičnou reklamu. Ty by sis musel zaplatit bannery na těchto velkých webech, aby se o tobě dozvěděli, jinak k tobě bude chodit sice stálá komunita, ale ty potřebuješ masy, ne jen komunitu.
A na tu reklamu ti pět litrů měsíčně stačit nebude.
Znáš server PCTuning? Celkem velkej a známej web, že ano. Ale i oni nakonec museli pod křídla někoho silnějšího, konkrétně noviny Týden.

Možná se ti zdá, že tě stále odrazuji a nepřeji ti štěstí, jen ti popisuju skutečnej stav, ty furt máš růžový brýle a hlavně nadšení. Ale uvědom si, že doba největšího rozmachu internetu je pryč, pokud chceš prorazit, musíš najít něco novýho, ty se cpeš tam, kde už je trh zaplněn a to nejen velkými hráči, ale dalšími stovkami nadšenců, jak seš ty. Budeš sázet další stromek do vzrostlýho lesa. Musíš najít mýtinu a tam vysadit (tedy přijít s něčím novým), nebo mít opravdu hodně peněz a tu mýtinu si udělat (tedy silná propagace).

A na rovinu ti povím - ty prachy jen vyhodíš.
Jo a pokud budeš chtít na tom nějak vydělávat, možná budeš potřebovat živnostenský list a určitě budeš muset odvádět daně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny