Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s multiplayerem u her

Mám switch TP-link model TL-SF1008D.Když hraju nějakou hru po internetu tak naraz mě to odpojí a tak půl hodiny mi po netu nejde žádná hra.Když to zkusím tak po půlhodině hraju asi 5 min. a hned mě to zase odpojí a to samé co předtím.Myslím že je to tím že se mi hodně zvýší ping,ale nejsem si tím tak úplně jistý.Když mi to zrovna nejde hrát tak internet mi jede v pohodě jen ty hry ne :(.Mám Windows 7 64bit.Nedá se to nějak opravit ? Jestli jo tak napište,díky za každou odpověď.

Předmět Autor Datum
Opravit se to dá. Jen musíš najít, co to způsobuje. Může to být switch, může to být "prdlá" síťovka…
touchwood 22.05.2011 15:21
touchwood
Tak zavšivený pc nemám,switchem to taky nebude a na to ostatní se ještě podívám.
Tomas210 23.05.2011 15:39
Tomas210
Dlohou sem se s tím problémem nezajímal,teď jsem zjistil že u každé hry mi to jde jinak,např: u Oper… poslední
Tomas210 15.07.2011 11:07
Tomas210

Opravit se to dá. Jen musíš najít, co to způsobuje. Může to být switch, může to být "prdlá" síťovka nebo její drivery (tady bych viděl hodně velkou šanci), můžeto být i router, který tě odpojuje a konečně můžeš mít zavšivený PC, potažmo rozhašený nějakou "super bezpečnostní" aplikací typu firewall.

Dlohou sem se s tím problémem nezajímal,teď jsem zjistil že u každé hry mi to jde jinak,např: u Operace Flashpoint 2 když hraju multiplayer tak mě to vůbec nevyhazuje jenom občas.Divné jde že když už hraju tak mě to nevyhodí nikdy.U Cod 6 Modern Warfare 2 mě to vždycky vyhodí jak příjdu do hry,takže si to po netu vůbec nezahraju.Dále jsem zjistil že pingem to není.Dřív jsem měl router a teď mám switch a dělalo mi to i v době když jsem měl router i teď když mám switch,tak tím to nebude taky.Virama by to taky nemělo být,mám avast free antivirus.Všechny hry mám ve firewallu ve vyjímkách.S tou síťovkou a jejími drivery se vůbec nevyznám,tam by mohl být ten problém,jenže nevím jak to opravit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru