Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propůjčení hry od vydavatele nebo obchodu

Docela by mě zajímalo, jak herní magazíny od vydavatelů získávají hry. To je prostě nějak oslovily, uzavřeli smlouvu a hotovo? Rozjíždím (zatím) menší herní magazín a otázka peníze na hry jsou po několika recenzích docela znát. Nejlépe kdyby poradil někdo přímo s herní branže.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
oni ich dostavaju priamo od vydavatela tzv recenzentske verzie, samozrejme musi byt najprv ten magaz… nový
Michal2 25.04.2011 09:27
Michal2
Dám ti dobrou radu - zkus rozjet doučování češtiny, alespoň pro sebe. Jinak ten herní magazín bude s… poslední
Prasak 25.04.2011 13:04
Prasak

Dám ti dobrou radu - zkus rozjet doučování češtiny, alespoň pro sebe. Jinak ten herní magazín bude stát za prdlajz.
A herní magazíny hry buď dostávají od vydavatelů (je to pro ně reklama), nebo mají sponzory. Pro tebe by to znamenalo mít reklamu na webu, ale na to musíš mít návštěvnost a na to musíš mít dobrej obsah, ale to bys musel mít ty hry... začarovanej kruh. Mohl bys to řešit podnikatelskou půjčkou, ale je to dost risk, trh je relativně nasycen, z tištěných je tu Level a Score a web jako Bonusweb jen tak neuděláš.
A hlavně - nikdy to nedělá jeden člověk, to bys moc zajímavýho obsahu neudělal, nebo jen tak sporadicky, že by návštěvnost moc velká nebyla.
Jestli opravdu chceš dělat články o hrách, zkus kontaktovat buď časopisy, nebo herní weby, že bys pro ně něco dělal, můžeš psát recenze (pokud tě nechají), hledat novinky o hrách (angličtina podmínkou), či recenzi hardwaru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru