Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propůjčení hry od vydavatele nebo obchodu

Docela by mě zajímalo, jak herní magazíny od vydavatelů získávají hry. To je prostě nějak oslovily, uzavřeli smlouvu a hotovo? Rozjíždím (zatím) menší herní magazín a otázka peníze na hry jsou po několika recenzích docela znát. Nejlépe kdyby poradil někdo přímo s herní branže.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dám ti dobrou radu - zkus rozjet doučování češtiny, alespoň pro sebe. Jinak ten herní magazín bude s… poslední
Prasak 25.04.2011 13:04
Prasak

Dám ti dobrou radu - zkus rozjet doučování češtiny, alespoň pro sebe. Jinak ten herní magazín bude stát za prdlajz.
A herní magazíny hry buď dostávají od vydavatelů (je to pro ně reklama), nebo mají sponzory. Pro tebe by to znamenalo mít reklamu na webu, ale na to musíš mít návštěvnost a na to musíš mít dobrej obsah, ale to bys musel mít ty hry... začarovanej kruh. Mohl bys to řešit podnikatelskou půjčkou, ale je to dost risk, trh je relativně nasycen, z tištěných je tu Level a Score a web jako Bonusweb jen tak neuděláš.
A hlavně - nikdy to nedělá jeden člověk, to bys moc zajímavýho obsahu neudělal, nebo jen tak sporadicky, že by návštěvnost moc velká nebyla.
Jestli opravdu chceš dělat články o hrách, zkus kontaktovat buď časopisy, nebo herní weby, že bys pro ně něco dělal, můžeš psát recenze (pokud tě nechají), hledat novinky o hrách (angličtina podmínkou), či recenzi hardwaru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru