Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapomenuté truhly v Gothic 3

Stránka gothicz.net je sice užitečná, ale jedna věc mě strašně žere. Zde: http://www.gothicz.net/gothic-3/tipy-a-triky/truhl y/ je popis zapomenutých truhel. Např ve 48. truhle v Larsonově domě ve Vlčím klanu má být nejl. meč ve hře Innosův hněv, truhlu vyberu a je tam sciplá Rubínová čepel která mě k ničemu není. Mám proběhnutou téměř celou Myrtanu a ve VŠECH zap. truhlách jsou ty nejubožejší zbraně ktery lze ve hře spatřit! Taky toužím po nákresu na meč předků ve 39. truhle, ale myslím že tam zase bude velky ***. Neplatí to snad pro opatchovanou verzi hry, nebo co to na té stránce jako zkoušijou? Děkuji za odpověď

Předmět Autor Datum
Přečti si 1. odstavec na té stránce.
Wikan 19.04.2011 17:20
Wikan
Jestli jsem to dobře pochopil tak čím víc těch truhel vyberu tím lepší zbraně najdu, ale pak nevím p…
Boss_1 19.04.2011 17:35
Boss_1
Nepochopil. V prvním seznamu je tam pořadí v jakém dostaneš zbraně, ve druhém seznamu jsou jednotliv…
Wikan 19.04.2011 17:41
Wikan
Jo dik už chápu:-). Na ty truhly se ale radši spolihat nebudu, zatím jsem všechny lepší zbraně i pal…
Boss_1 19.04.2011 22:48
Boss_1
Jo, taky jsem si myslel, že mám prachů dost. Ale pak přišel nákup brnění v Nordmaru a dalšího ve Var…
Prasak 19.04.2011 23:33
Prasak
Ale proč bych si kupoval další brnění? Pochybuju že někde najdu lepší než to paladinsky. Naspořil js…
Boss_1 20.04.2011 22:52
Boss_1
Jiný druh zbroje souvisí s výdrží - ve Varantu je horko a tak se výdrž v nevhodné zbroji obnovuje po… poslední
Prasak 20.04.2011 23:39
Prasak

Jestli jsem to dobře pochopil tak čím víc těch truhel vyberu tím lepší zbraně najdu, ale pak nevím proč je tam očíslovaná truhla a napsany co přesně se v ní nachází. A stejně jsem v těch truhlách našel vždycky jen šit zbraně a to jsem jich už vybrakoval tak dvacet.

Ale proč bych si kupoval další brnění? Pochybuju že někde najdu lepší než to paladinsky. Naspořil jsem 150 litrů a čekal až mě reputace u rebelů stoupne na 50 a šatičky byly moje. Možná skřeti budou mít lepší, ale za ně nehraju a tak vysokou reputaci u nich mít nemůžu.

Jiný druh zbroje souvisí s výdrží - ve Varantu je horko a tak se výdrž v nevhodné zbroji obnovuje pomalu, zvláště v nordmarské zbroji. Jakmile přehodíš na hašišinskou zbroj, výdrž se obnovuje rychleji.

A zpět k těm truhlám - já už jich otevřel hodně, pár zajímavých věcí jsem tam našel, ale nejlepší meč jsem si stejně ukoval sám a nejlepší luk jsem koupil - má dmg 115, zatímco v truhle jsem našel luk, co měl jen 110. Ale něco tam přece jen bylo - kuše s dmg 170. Ale kuši stejně moc nepoužívám, dlouho se nabíjí a nejsou do ní zajímavý šipky, jen naostřený, zatímco šípy do luku jsou různorodý, třeba ohnivý.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru