Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hrával jsem a pro mě bylo ze začátku být s rebely a pak k se postupně přidávat k orkům aby k tobě mě…
xXLoLXx 07.02.2011 15:43
xXLoLXx
Tak tohle mám nastudovaný taky z netu, ale jde mi o osobní zkušenosti, nebo doporučení, třeba k tomu…
Prasak 07.02.2011 20:21
Prasak
Já si nejdřív dělal ted nevim jak to bylo ale zlusenosti s velkými zbranemi nebo tak nějak.Luk jsem…
xXLoLXx 08.02.2011 17:56
xXLoLXx
Hodí se ten poskok k něčemu? Nebo se plete pod nohy a občas chcípne? Sere mě, že skupinu banditů zne…
Prasak 08.02.2011 20:24
Prasak
Ja to sice hraji jen chvili ale napred sem se naucil vsechny bojovy styly s jednim malym mecem pak v… nový
dandas456 29.10.2014 17:14
dandas456
No trik je v tom že si musíš vybrat co chceš být a ze začátku investovat body, bud do mečů (jednoruč…
Lorien 09.02.2011 07:56
Lorien
Ta bariéra je kousek od úvodního města, že (Ardea)?! To bych mohl zkusit. Body zatím dávám do mečů (…
Prasak 09.02.2011 09:13
Prasak
Na to, ze uz to nejakej den hraju, no budete se smat, ale jaky body mam kam dat ? --- Jsem ve meste…
Redmarx N 10.02.2011 13:35
Redmarx N
Určitě musíš dát body do zdraví a výdrže. Pokud nevíš jak, tak všechny dovednosti a vlastnosti kupuj…
Prasak 10.02.2011 16:25
Prasak
Jo ale na to potřebuje lovecké schopnosti nebo to máš jen na kuži,rohy... ted si nemužu vzpomenout
xXLoLXx 10.02.2011 21:46
xXLoLXx
Na co konkrétně? Lovecký dovednosti jsou nejen ke stahování zvířat, ale i na luk a na boj dvěma meči…
Prasak 11.02.2011 06:36
Prasak
Začal jsem hrát znova jsem už na 22 lvl ,ale ted nemužu udělal ve Vengaru (město s tou modrou bublin…
xXLoLXx 12.02.2011 16:19
xXLoLXx
ve věži vedle predního vchodu vylez na ten ocoz u vchodu do mesta a jdi dokud nenajdes vchod do věže… nový
dandas456 29.10.2014 17:19
dandas456
A ještě mám něco - mám takovou "proužkovanou" grafiku, nevím jak to jinak nazvat. Vypadá to, jako by…
Prasak 17.02.2011 23:08
Prasak
To mám taky :( přesně poslední
hfisjsj 24.01.2015 10:31
hfisjsj
Chtěl bych se zeptat, je lepší hrát v myrtaně za orky nebo za rebely? Když hraju za rebely a vybiju…
Cremos 01.12.2013 20:59
Cremos
Nesmíš vybíjet orky hned, tedy město za městem, protože pak na tebe budou útočit (po prvním městě bu… nový
Prasak 02.12.2013 06:43
Prasak
Jo už se si to našel na netu:) i tak pořádně nevím za koho hrát, na pouši určitě za hašišiny abych s… nový
Cremos 02.12.2013 12:19
Cremos

Hrával jsem a pro mě bylo ze začátku být s rebely a pak k se postupně přidávat k orkům aby k tobě měli důvěru a pouštěli tě do vyších oblastí některých hradů a tam potřebuješ kvůli qestům ;). Jinak si mužeš vybrat jestli budeš mád nobo bojovník.Ze začátku by jsem byl radši přes meče a pak se tebrve učil magii protože nazačátku máš jen pergameny.To je asi vše.

Tak tohle mám nastudovaný taky z netu, ale jde mi o osobní zkušenosti, nebo doporučení, třeba k tomu, jaký dovednosti jsou zbytečný. Já se třeba rozhodnul, že trénovat magii nebudu, nebo jen trošku na pár základních kouzel, který se můžou hodit. Zatím se věnuji bojovým dovednostem a loveckým, luk se hodí, spoustu příšer můžu vykydlit na dálku, třeba v jeskyni jsem sestřelil (spíš upižlal) dva draky shora z můstku a oni běhali po zemi. Příšery jsou vcelku tupý.

Ja to sice hraji jen chvili ale napred sem se naucil vsechny bojovy styly s jednim malym mecem pak vsechny z velkyma zbranema a ted sem se naucil zakladni boj z dvemy meci a magii se ucim ted abych mohl vycistit okoly wengardu. Wengard primo mesto sem asi uz vycistil.

No trik je v tom že si musíš vybrat co chceš být a ze začátku investovat body, bud do mečů (jednoručních, nebo obouručních), či na dálku (vybrat si luk,, nebo kuši. Osobně jsem preferoval luk, většina nepřátel se dá v klidu sejmout z dálky a šípu je všude mraky, stačí nakoupit u obchodníků. Jinak není špatné hned ze začátku vymlatit všechny orky před tou barierou, je za to plno bodů a jejich zbraně se dají dobře prodat, jdou vylákat po jednom a v klidu sejmout;-) Sice to chvíli zabere, ale pěkně se nabušíš a budeš potom bez problémů postupovat dále;-)

Ta bariéra je kousek od úvodního města, že (Ardea)?! To bych mohl zkusit.
Body zatím dávám do mečů (síla) a do luků (lovectví). Trošku jsem šoupnul do kovařiny a do alchymie, ať můžu vyrobit pár léčivých lektvarů a přivydělat si peníze výrobou vlastních zbraní.

Na to, ze uz to nejakej den hraju, no budete se smat, ale jaky body mam kam dat ?

---
Jsem ve meste, kde jsou lidi sprahly se skretama a kousek od toho mesta jsem narazil na takove zelene panaky, no a dobehnu k nim dostanu ranu nejakym kyjem a jsem mrtvej, tak jsem je radsi obesel. :-D

Určitě musíš dát body do zdraví a výdrže. Pokud nevíš jak, tak všechny dovednosti a vlastnosti kupuješ, buď od lidí, nebo od bohů. Od lidí tak, že najdeš toho správnýho člověka se správnýma dovednostma (v každým městě někoho najdeš), zdraví, výdrž a kouzla kupuješ od bohů a to tak, že najdeš jejich svatyni. Svatyně Innose je v Ardee (první město, kde začínáš), svatyni Beliara kousek před branami Cape Dun.

Každý "nákup" dovedností a vlastností stojí nejen dovednostní body, ale i peníze a to celkem dost.

Nějaký zlepšení vlastností (síla, výdrž) získáš za questy a nějaký sežráním vhodných rostlin. Když najdeš vhodnou rostlinu, v inventáři je u ní napsáno Síla +1 a když to sežereš, zvedne se ti trvale síla.

Jinak vývoj je na tobě, já dávám body do síly, abych mohl zlepšit šermířský dovednosti a do lovectví, střelba lukem je taky dobrá.
K tomu jsem vrazil trošičku do kovářství, abych mohl vyrábět nějaký zbraně, nabrousit si meče a něco jsem dal do alchymie, abych mohl vyrábět ohnivý šípy (naučí tě alychymista v Reddocku, ale ještě nemám na to recept, jen dovednost). Ohnivý šípy mají mnohem větší účinek. Taky můžu míchat lektvary zdraví.

Na kouzlení kašlu, jen jsem se naučil kouzlit světlo, občas se to hodí.

A zabíjej zvířata, jako jeleny, vlky a zajíce a ber z nich maso, když je opečeš nad ohněm, tak léčí 20% zdraví, což je dost, masa je všude hromada a ohňů taky.

Ještě k boji - když mám málo zdraví, snažím se utýct (zmáčknout Shift a běžíš sprintem), když jsu dost daleko, otevřu inventář, uzdravím se (hlavně maso :-)) a mezitím se doplní výdrž. Pak vytasím zbraň a otočím se zpět dorazit nepřítele.

Doufám, že máš od každýho města teleportační kámen.

A ještě mám něco - mám takovou "proužkovanou" grafiku, nevím jak to jinak nazvat. Vypadá to, jako by textury byly seskládány z dlouhých tenkých proužků, je to normální, nebo to mám tak jen já? Ne že by to nějako moc vadilo, jen je to takový divný. Grafiku mám Radeon HD5670, grafický nastavení všechno na max.

Chtěl bych se zeptat, je lepší hrát v myrtaně za orky nebo za rebely? Když hraju za rebely a vybiju všechny orky tak pak na mě bez váhání útočí i na poušti a všude tak je problematický pak plnit questy. Přemýšlel jsem že budu hrát za orky, pak i získám meč krále Rhobara což je nejlepší jednoruční, jen se bojím že bude obnošený. No a když budu hrát za ty orky a vybiju rebely tak nebudou na mě útočit rebelové jak ti orci, napr. v nordmaru a podobně?

Prosil bych nějaké odpovědí, za koho je lepší hrát :)

Nesmíš vybíjet orky hned, tedy město za městem, protože pak na tebe budou útočit (po prvním městě budou podezíraví, po druhým městě už se s tebou srát nebudou). Napřed si splň různý questy všude možně a až se rozhodneš, ke komu se chceš přidat, tak pak začni s likvidací jednotlivých stran, tedy orků, nebo rebelů. To samý i v poušti.

Jo už se si to našel na netu:) i tak pořádně nevím za koho hrát, na pouši určitě za hašišiny abych se dostal do Ishtaru ale v myrtaně nevím, asi i za ty orky pro změnu, jen se bojím jak na mě začnou potom utočit rebelové jestli na mě nebudou útočit i v nordmaru.

Ještě výhody hrát za orky je ta že až vybiješ všechny rebely tak vůdce Faringu, tuším že Kan že naučí regeneraci životů, což se hodí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru