Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oblivion - pokec, problémy...

Narazil jsem na další nepříjemný bug, naštěstí jsem ho vyřešil.

Hlavní quest KotN. Veškerou křižáckou zbroj jsem získal. Chystal jsem se na poslední misi, definitivní likvidaci "bosse" (jméno si nepamatuju). Ale asi jsem někde někoho (nevinného) v nějakém boji zlikvidoval či co, nefunguje "modlení". Poslední misi jsem udělal i tak, po skončení jsem byl veleben až do nebes. Ovšem u oltáře - opět jsem prý darebák.

Při pokusu pomodlit se u jakéhokoliv oltáře jsem byl odmítnut, různými variantami věty "Kaj se za své zločiny, hříšníku!". Hledaj jsem: http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/viewtopic.ph p?f=11&t=4578
Píše se o dvou příčinách:
- příčinou by mohla být špatná pověst... u mě je dobrá = 119, špatná = 0.
- další příčinou vypsaná odměna na hlavu, hledanost. U mě nula.
Nic kradeného u sebe nemám, jedině seznam, který jsem nechal následně zfalšovat a převelel Hieronyma Lexe pryč z Imperial City (ten původní ukradený seznam nelze odstranit).

Přesto jsem zkusil o půlnoci zajít ke zdi nedaleko své chatrče v Imperial City za zadavatelem zlodějny a uplácení stráží a soudců. Nechal jsem jej moje problémy "vyřešit" (stejně mi to psalo, že odměna je nula).

Při následné motlitbě u oltáře (vyzkoušeny dvě převorství) už je to OK, sláva.

Nechápu - ale jsem rád, že se to opravilo.

KotN tedy kompletně dokončeno. Původní hlavní quest taky a taky všechny městské questy (ještě mi zbývají nějaké úkoly pro cechy). Jdu na Shivering Isles... :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny