Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak musím vzít zpět že konzole pokulhávájí s grafikou, důkazem toho je srovnání videa mass effectu d…
Rhianna 16.02.2010 08:31
Rhianna
problem je v tom, ze to na "najvyssie" detaily na PC je asi polovica z toho, co by sucasne priemerne…
Michal2 16.02.2010 09:25
Michal2
je asi polovica z toho, co by sucasne priemerne PC dokazalo Tak to se omlouvám, to zas nevím já :-…
Rhianna 16.02.2010 09:41
Rhianna
nadherne je ta problematika detailov vidiet u tolko nenavideneho GTA4 (tunajsi poradcovia vedia :) )…
Michal2 16.02.2010 10:37
Michal2
No on problém je že se ceny rozdělují asi na šest částí, kdy samotným vývojářům nejde zase tak velké…
Rhianna 16.02.2010 11:13
Rhianna
Ono to s tím pirátěním není zase na celým světě stejný - v USA je mnohem běžnější si hru koupit, neb… poslední
Prasak 16.02.2010 17:44
Prasak

je asi polovica z toho, co by sucasne priemerne PC dokazalo

Tak to se omlouvám, to zas nevím já :-)

ze konzoly tiahnu momentalne hry.

A to je zase důsledek toho že na PC si to 90% hráčů stáhne, místo aby si tu hru normálně koupili ;-) Pak je jasné že vývojáři dají přednost konzolím, kde to není tak rapidní- na PS3 to nejde vůbec, na xku jo, ale nemůžeš pak na net.

nadherne je ta problematika detailov vidiet u tolko nenavideneho GTA4 (tunajsi poradcovia vedia :) ) - konzolisti sa smiali, ze na XBOX vyzerala ta hra rovnako dobre ako na PC, lenze rovnako dobre na PC znamenalo nastavenia detailov na stredne az nizke - pri nastaveniach na maximum islo XBOX aj s PS3 plakat do kuta a to este GTA4 nebola na PC vobec optimalizovana, keby bola, tak .....

ad piratstvo: ano je pravda, ze pirati mozu za cast upadku herneho priemyslu (naco sa snazit o dobru hru, ked plati cim lepsia hra = tym vacsia sanca, ze bude hned ukradnuta = mensie zisky), ale len za cast! takisto sa na tom upadku podielaju aj samotni vydavatelia a distributori (prehnana chamtivost), ale na tu temu uz toho bolo popisaneho dost

No on problém je že se ceny rozdělují asi na šest částí, kdy samotným vývojářům nejde zase tak velké procento z ceny a zadarmo to nikdo dělat nebude, proč to budou dělat na PC kde se prodá já nevím, jen plácám teď, 300ks když na konzole se jich prodá 3000ks, protože tam si tu hru koupit prostě musí, a pak jich dohromady hraje 6000. Ano je hezké vymlouvat se na to jak nás všichni okrádají-viz vydavatelé a distributoři, ale když mi budeme okrádat je, tak nám to rozhodně nic dobrého nepřinese, samozřejmě ceny v čechách jsou jinde než v zahraničí, ale za to můžou přepočty měn, kde z dolaru to jde na euro a z eura na koruny(samo se tam vždy něco přidá, ať to není jen tak), ale dnes už není problém objednávat hry ze zahraničí kde se dají sehnat skoro za půlku. Auto si taky neukradneš když na něj nemáš, tak proč toto dělat u her, kde se ta snaha(vykonaná práce)většinou projeví?? Být já vývojář, tak mám jasno, na co se s těma hrama budu piplat. ;-)

Ono to s tím pirátěním není zase na celým světě stejný - v USA je mnohem běžnější si hru koupit, neboť tam vyjde cena hry vůči platu mnohem levněji, než u nás. Ale zase starší hry jsou i u nás za pár korun a když je možný hrát multiplayer, což s pirátěnýma verzema často nejde, tak se fakt vyplatí si ty starší hry koupit. Jenže ta nejvíc hrající generace (tedy náctiletí) chtějí hrát hlavně nový hry a ty stojí nejvíc peněz... začarovaný kruh.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru