Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mam tyhle http://www.supergamer.cz/copag-poker-standard-plas t-p-38336.html Vlastnim je asi 2 roky,…
r4m0s 05.01.2010 18:55
r4m0s
No co jsem si o plastových kartách zatím zjistil ,tak Copag je jedna z nejlepších značek.Asi taky vy…
minesota 05.01.2010 19:21
minesota
Já sem hrál freeroly na paradisepoker třeba. Tady máš seznam spousty online heren online-poker-herny…
snake2323 05.01.2010 19:54
snake2323
Moc díky ... Taky souhlasím ,že nejlepší je se sejít a hrát na živo.Koupím si ty od toho Copag ,ješt…
minesota 05.01.2010 20:38
minesota
No na freerolech se taky ze zacatku najdou paka, kteri kolo co kolo davaji all-in. To ze ti neni 18…
r4m0s 05.01.2010 20:40
r4m0s
No je mi 17.No já jenom ,že když by vypláceli výhru ,tak by bylo na složence moje jméno.To bych muse…
minesota 05.01.2010 20:47
minesota
No, nemyslim si, ze bys vyhral. Procejenom tam byva dost lidi, velka konkurence... I kdybys vyhral,…
r4m0s 05.01.2010 20:52
r4m0s
Přesně tak. Lepší je si to jen tak vyzkoušet a pochopit princip tý herny. Taky okoukat lidi, co tam…
snake2323 05.01.2010 21:20
snake2323
jj přesně poker na facebooku je fakt o ničem.
minesota 06.01.2010 15:06
minesota
Ahoj všem. Také teď přemýšlím o kartách na poker, líbí se mi nabídka třeba na www.pokeria.cz akorát… nový
Honza123 14.07.2010 12:31
Honza123
ja hram uz rok na stranke Gear poker,som spokojny prehladne je to,a freerolly sa hraju snad kazdu ho… poslední
Shane Brede 14.07.2010 13:10
Shane Brede

mam tyhle http://www.supergamer.cz/copag-poker-standard-plas t-p-38336.html
Vlastnim je asi 2 roky, hra je s nema jina, nez s klasickyma papirakama. lepe se michaji, lepe klouzou po stole, odolne proti politi... hraje se s nema super, ja je mam na poker. asi to neni spicka, ale stezovat se neda. jedina na co jsem po tech 2 letech prisel je, ze karty, respektive povrch s obrazkama je takovy "osoupany"- ne na dotek, ale jsou v barve ruznych symbolu bile tecky. Dva roky na karty asi neni malo. Jinak jsem s nema spokojen, muzu doporucit.

No co jsem si o plastových kartách zatím zjistil ,tak Copag je jedna z nejlepších značek.Asi taky vyzkouším ,prý s plastovými se hraje ve všech lepších kasínech.
Díky za pomoc.

Jo ještě bych se zeptal ,jestli nemáš zkušenosti s nějakými online hernami ,které maj Freeroll turnaje (tam kde nemusíte nic platit a můžete vyhrát nějaké peníze).Koukal jsem ,že unibet.com ,ale nevím jak to tam chodí.Bohužel mi ještě nebylo 18 ,takže bych to musel mít na rodiče.Ale pak netuším ,jak by to bylo s vyplácením výhry.

Díky

Já sem hrál freeroly na paradisepoker třeba. Tady máš seznam spousty online heren online-poker-herny najdeš si tam i jestli mají freeroly atp.

A k tomu vyplácení výhry: Z těch freerolů mám takovou zkušenost, že se hraje třeba o 25 eur, ale účastní se třeba 3000 hráču a mezi prvních třeba 100 se to dělí. Takže s tim si starosti nedělej. Mě se podařilo vyhrát kolem 3 eur a to mi trvalo fakt hodně dlouho.

Momentálně se chystám investovat kolem 500kč do nějaké online herny a rozhoduju se, kam půjdu. V celku slušně vypadá fulltilt poker.

Jinak preferuju hraní naživo mezi přáteli. Každý dáme u piva třeba 100kč a obíráme se navzájem. J

A ke kartám: Ono je v celku jedno, jaké si koupíš. Prostě plast je nejlepší, nejde "cinknout" dobře klouže atd. Pokud máš v reakci nademnou reference ke kartám, které dobře slouží už 2 roky, tak není důvod kupovat jiné.

EDIT: než jsem to dopsal, byl tu r4mos se svou reakcí. :-)

Moc díky ...
Taky souhlasím ,že nejlepší je se sejít a hrát na živo.Koupím si ty od toho Copag ,ještě sem koukal po nějakých stránkách o pokeru a všude je chválí.

Ještě k těm hernám.A neboude vadit ,že mi neni 18 ? Protože když u registrace uvedu vyšší věk a dám tam svoje jméno ,tak když to budou vyplácet ,tak zjistí že mi neni 18.Mě ani o ty peníze ,tak nejde jako o úroveň té hry.Protože když hrajete někde nějakou free onlinovku nebo na Facebooku ,tak ty lidi se u toho vůbec nesnaží.Pak tam neni možnost vůbec blafovat a jde tam jenom o to co držíte v ruce.

Přesně tak. Lepší je si to jen tak vyzkoušet a pochopit princip tý herny. Taky okoukat lidi, co tam hrajou, párkrát se dostat alespon do druhý poloviny freeroll turnaje ( vydržet aspon hodinu a půl ) a pak už se hraje poker a ne all-in ruleta. Pak uvidíš sám, jak to tam chodí a klidně si můžeš založit účet přes rodiče, aby si měl jistotu, z právního hlediska. Až dosáhneš 18 let, tak ho zrušíš a založíš vlastní. Jo a ještě k tomu pokeru na facebooku, taky ho znám, ale hrát se to nedá, je to klasická ruleta. Snad jen sit´n´go a shootout ( 2. kolo a vejš ) jsou hratelný.

EDIT: r4m0s opět rychlejší. :-D

Ahoj všem.
Také teď přemýšlím o kartách na poker, líbí se mi nabídka třeba na www.pokeria.cz
akorát jsem zjistil, že nejsou plastové karty jako plastové karty, protože některé jsou sice také 100%, ale užší, takže se snadněji ohýbají. Nejsou moc dobré karty Rondelo, lepší jsou PokerStars. Ale zkusím asi buď Copag nebo Modiano, podle mě ta cena je opodstatněná.
K těm hrám pokeru online, mrkněte na www.poker-centrum.cz, jsou tam recenze heren a spousta článků s radami pro začátečníky, i třeba jak vkládat peníze na poker atd.
Jako Češi určitě zkuste Paradise Poker: http://www.poker-centrum.cz/index.php/paradise-pok er.html, protože tam jsou freerolly jenom pro Čechy, tzn. méně konkurence a taky je to každý den. Tam jsem i začínal já, vyhrál jsem pár dolarů, zahrál si cash games a zkusil to vybrat. Přišlo. :-)
Pak jsem si tam poslal 1500,- a od té doby jen vybíral a zkoušel další herny.
Až budete zkušenější, tak určitě zajděte na Full Tilt nebo PokerStars, protože tam končí všichni kdo to s pokerem myslí vážně.
http://www.poker-centrum.cz/index.php/full-tilt.ht ml
a
http://www.poker-centrum.cz/index.php/poker-stars. html

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru