Předmět Autor Datum
mam tyhle http://www.supergamer.cz/copag-poker-standard-plas t-p-38336.html Vlastnim je asi 2 roky,… nový
r4m0s 05.01.2010 18:55
r4m0s
No co jsem si o plastových kartách zatím zjistil ,tak Copag je jedna z nejlepších značek.Asi taky vy… nový
minesota 05.01.2010 19:21
minesota
Online ja hravam www.pokerstars.com . Stahnes jejich soft a hrajes. Freerolů tam byva hodne. Zaregis… nový
r4m0s 05.01.2010 19:49
r4m0s
Já sem hrál freeroly na paradisepoker třeba. Tady máš seznam spousty online heren online-poker-herny… nový
snake2323 05.01.2010 19:54
snake2323
Moc díky ... Taky souhlasím ,že nejlepší je se sejít a hrát na živo.Koupím si ty od toho Copag ,ješt… nový
minesota 05.01.2010 20:38
minesota
No na freerolech se taky ze zacatku najdou paka, kteri kolo co kolo davaji all-in. To ze ti neni 18… nový
r4m0s 05.01.2010 20:40
r4m0s
No je mi 17.No já jenom ,že když by vypláceli výhru ,tak by bylo na složence moje jméno.To bych muse… nový
minesota 05.01.2010 20:47
minesota
No, nemyslim si, ze bys vyhral. Procejenom tam byva dost lidi, velka konkurence... I kdybys vyhral,… nový
r4m0s 05.01.2010 20:52
r4m0s
Tak já ani nepočítám stím ,že bych hned něco vyhrál.Ale přeci jenom kdybych vyhrál 3 eura a šel stim… nový
minesota 05.01.2010 21:16
minesota
Pri nejhorsim by ti ty penize na tom ucte zustaly. Nevyparily by se. Kdybys chtel hrat pod jmenem ro… nový
r4m0s 05.01.2010 21:19
r4m0s
Přesně tak. Lepší je si to jen tak vyzkoušet a pochopit princip tý herny. Taky okoukat lidi, co tam… nový
snake2323 05.01.2010 21:20
snake2323
jj přesně poker na facebooku je fakt o ničem. nový
minesota 06.01.2010 15:06
minesota
Ahoj všem. Také teď přemýšlím o kartách na poker, líbí se mi nabídka třeba na www.pokeria.cz akorát… nový
Honza123 14.07.2010 12:31
Honza123
ja hram uz rok na stranke Gear poker,som spokojny prehladne je to,a freerolly sa hraju snad kazdu ho… poslední
Shane Brede 14.07.2010 13:10
Shane Brede

mam tyhle http://www.supergamer.cz/copag-poker-standard-plas t-p-38336.html
Vlastnim je asi 2 roky, hra je s nema jina, nez s klasickyma papirakama. lepe se michaji, lepe klouzou po stole, odolne proti politi... hraje se s nema super, ja je mam na poker. asi to neni spicka, ale stezovat se neda. jedina na co jsem po tech 2 letech prisel je, ze karty, respektive povrch s obrazkama je takovy "osoupany"- ne na dotek, ale jsou v barve ruznych symbolu bile tecky. Dva roky na karty asi neni malo. Jinak jsem s nema spokojen, muzu doporucit.

No co jsem si o plastových kartách zatím zjistil ,tak Copag je jedna z nejlepších značek.Asi taky vyzkouším ,prý s plastovými se hraje ve všech lepších kasínech.
Díky za pomoc.

Jo ještě bych se zeptal ,jestli nemáš zkušenosti s nějakými online hernami ,které maj Freeroll turnaje (tam kde nemusíte nic platit a můžete vyhrát nějaké peníze).Koukal jsem ,že unibet.com ,ale nevím jak to tam chodí.Bohužel mi ještě nebylo 18 ,takže bych to musel mít na rodiče.Ale pak netuším ,jak by to bylo s vyplácením výhry.

Díky

Online ja hravam www.pokerstars.com . Stahnes jejich soft a hrajes. Freerolů tam byva hodne. Zaregistrujes se a s registraci ziskas ucet, na kterem se ti ukladaji penize- Hraci penize a opravdove penize. Samozrejme muzes taky na ten svuj ucet prevest penize, abys mohl hrat turnaje se startovnym. Kdyz neco vyhrajes, tak se ti to prevede na ten ucet, ktery jsi registraci vytvoril. zustane ti to na tom uctu- ty penize muzes pouzivat treba na hrani turnaju ,ve kterych je startovne. Nebo si taky ty penize muzes nechat vyplatit. Vyplaceni je myslim, ze jen na bankovni ucet, ale nevim to jiste. jeste se podivam.
EDIT: No je tam jen neco o Adrese, tak ze by ti to prislo slozenkou(?). Nevim, mozna se tu objevi nekdo, kd tomu rozumi vice ;-)

Já sem hrál freeroly na paradisepoker třeba. Tady máš seznam spousty online heren online-poker-herny najdeš si tam i jestli mají freeroly atp.

A k tomu vyplácení výhry: Z těch freerolů mám takovou zkušenost, že se hraje třeba o 25 eur, ale účastní se třeba 3000 hráču a mezi prvních třeba 100 se to dělí. Takže s tim si starosti nedělej. Mě se podařilo vyhrát kolem 3 eur a to mi trvalo fakt hodně dlouho.

Momentálně se chystám investovat kolem 500kč do nějaké online herny a rozhoduju se, kam půjdu. V celku slušně vypadá fulltilt poker.

Jinak preferuju hraní naživo mezi přáteli. Každý dáme u piva třeba 100kč a obíráme se navzájem. J

A ke kartám: Ono je v celku jedno, jaké si koupíš. Prostě plast je nejlepší, nejde "cinknout" dobře klouže atd. Pokud máš v reakci nademnou reference ke kartám, které dobře slouží už 2 roky, tak není důvod kupovat jiné.

EDIT: než jsem to dopsal, byl tu r4mos se svou reakcí. :-)

Moc díky ...
Taky souhlasím ,že nejlepší je se sejít a hrát na živo.Koupím si ty od toho Copag ,ještě sem koukal po nějakých stránkách o pokeru a všude je chválí.

Ještě k těm hernám.A neboude vadit ,že mi neni 18 ? Protože když u registrace uvedu vyšší věk a dám tam svoje jméno ,tak když to budou vyplácet ,tak zjistí že mi neni 18.Mě ani o ty peníze ,tak nejde jako o úroveň té hry.Protože když hrajete někde nějakou free onlinovku nebo na Facebooku ,tak ty lidi se u toho vůbec nesnaží.Pak tam neni možnost vůbec blafovat a jde tam jenom o to co držíte v ruce.

Přesně tak. Lepší je si to jen tak vyzkoušet a pochopit princip tý herny. Taky okoukat lidi, co tam hrajou, párkrát se dostat alespon do druhý poloviny freeroll turnaje ( vydržet aspon hodinu a půl ) a pak už se hraje poker a ne all-in ruleta. Pak uvidíš sám, jak to tam chodí a klidně si můžeš založit účet přes rodiče, aby si měl jistotu, z právního hlediska. Až dosáhneš 18 let, tak ho zrušíš a založíš vlastní. Jo a ještě k tomu pokeru na facebooku, taky ho znám, ale hrát se to nedá, je to klasická ruleta. Snad jen sit´n´go a shootout ( 2. kolo a vejš ) jsou hratelný.

EDIT: r4m0s opět rychlejší. :-D

Ahoj všem.
Také teď přemýšlím o kartách na poker, líbí se mi nabídka třeba na www.pokeria.cz
akorát jsem zjistil, že nejsou plastové karty jako plastové karty, protože některé jsou sice také 100%, ale užší, takže se snadněji ohýbají. Nejsou moc dobré karty Rondelo, lepší jsou PokerStars. Ale zkusím asi buď Copag nebo Modiano, podle mě ta cena je opodstatněná.
K těm hrám pokeru online, mrkněte na www.poker-centrum.cz, jsou tam recenze heren a spousta článků s radami pro začátečníky, i třeba jak vkládat peníze na poker atd.
Jako Češi určitě zkuste Paradise Poker: http://www.poker-centrum.cz/index.php/paradise-pok er.html, protože tam jsou freerolly jenom pro Čechy, tzn. méně konkurence a taky je to každý den. Tam jsem i začínal já, vyhrál jsem pár dolarů, zahrál si cash games a zkusil to vybrat. Přišlo. :-)
Pak jsem si tam poslal 1500,- a od té doby jen vybíral a zkoušel další herny.
Až budete zkušenější, tak určitě zajděte na Full Tilt nebo PokerStars, protože tam končí všichni kdo to s pokerem myslí vážně.
http://www.poker-centrum.cz/index.php/full-tilt.ht ml
a
http://www.poker-centrum.cz/index.php/poker-stars. html

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru