Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezvládám Dragon Age

Nezvládám souboje v Dragon Age ani na obtížnost normal. Prosím zkušené hráče RPG o odpověď, čím by to tak asi mohlo být. Poslední RPG, které jsem hrál, bylo Baldur's Gate 2, takže tohle je trochu nezvyk.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě je tam obtížnost "jednoduchá" změnit se dá během hraní
wirm 15.12.2009 18:12
wirm
Ano ale já to na lehkou obtížnost nechci zatím hrát, jsem na začátku hry, tak aby byl prostor při př…
Kom 15.12.2009 18:15
Kom
Zdravim Pokud hrajes za Rogua lucistnika, doporucuji se s lukem drzet vzadu, poridit dva bojovniky…
RockinNoob 15.12.2009 18:44
RockinNoob
Díky za dopověď, hraju za mága, možná to byla špatná volba..snažím se používat co nejvíc léčivých ob…
Kom 15.12.2009 19:24
Kom
Tak to je zajimave, poprve za maga, a necinilo mi problem (jen s par potvorama ke konci hry), po dru…
Nekdo 05.10.2011 22:36
Nekdo
Ale to je asi dane tim, ze predtim jsem hral za skupinu tri magu a k nim se mi osvedcil zbesilec s o… poslední
Nekdo 05.10.2011 22:39
Nekdo

Zdravim

Pokud hrajes za Rogua lucistnika, doporucuji se s lukem drzet vzadu, poridit dva bojovniky a jednoho lecitele -> pak jsou souboje jednoduche. Pokud jako Rogue backstabber, doporucuji nechat si zasobu lahvicek a snazit se chodit do zadu nepratelum. Rozhodne rozvijet dual weapons skilly, jako dalsi classu bych doporucil Duelistu a Assassina.

Pokud hrajes jakozto bojovnik s mecem a stitem, zkratka jakozto damage-taker, je dobre poridit si bojoveho maga, rogua a pak je na tobe koho vybrat jakozto ctvrteho clena druziny. Paladin je dobra volba dalsiho classu. Pokud hrajes jako bojovnik s obourucni sekerou/mecem, vem si do skupiny bojoveho maga, pokud mozno i lecitele a rogua. Jako classa se mi libil berserker.

Pokud hrajes za Maga -> tam neumim moc doporucit, za nej jsem jeste nehral, ale pokud jsi bojovy mag, asi bych nasadil dva bojovnika a rogua nebo lecitele. Dobra classa je shapeshifter, pokud chces pozdeji bojovat i na blizko.

Co se tyce souboju, silne doporucuji mit u sebe hodne lahvicek (lyrium a leceni, nekdo i lahvicky na staminu), vseobecne maga lecitele, je nesmirne uzitecny obzvlaste az se nauci ozivovani, a hodne zastavovat souboje, presunovat postavy, menit ruzne zbrane, vyuzivat vsechny mozne schopnosti na ktere mas staminu/manu.

Omlouvam se za strucnost, ale sam jsem to dohral je na normal, takze nemuzu moc poradit. Take nevim kde presne je pricina neuspechu v soubojich. Tohle si trosku procti a kdyby to nepomohlo, zkusim napsat i neco dalsiho.

Rockin'Noob, Rogue lvl16, Duelist, Assassin

Díky za dopověď, hraju za mága, možná to byla špatná volba..snažím se používat co nejvíc léčivých obkladů, ale úbytek životů je často tak rychlý, že to prostě nestačím..
V družině mám Alistaira, Morrigan a Lilianu, možná mám prostě slabou družinu. Štve mě taky, že mágové nemůžou nosit kovové brnění.

Ale to je asi dane tim, ze predtim jsem hral za skupinu tri magu a k nim se mi osvedcil zbesilec s obourucnimi rozmachy, a jinak nekolik vhodnych magovskych kouzel. Az na finalni souboj, tam mi jeden mag odesel, a musel ho zastoupit Alistair, s krerym jsem se ovsem za celou hru nenaucil hrat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru