Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezvládám Dragon Age

Zdravim

Pokud hrajes za Rogua lucistnika, doporucuji se s lukem drzet vzadu, poridit dva bojovniky a jednoho lecitele -> pak jsou souboje jednoduche. Pokud jako Rogue backstabber, doporucuji nechat si zasobu lahvicek a snazit se chodit do zadu nepratelum. Rozhodne rozvijet dual weapons skilly, jako dalsi classu bych doporucil Duelistu a Assassina.

Pokud hrajes jakozto bojovnik s mecem a stitem, zkratka jakozto damage-taker, je dobre poridit si bojoveho maga, rogua a pak je na tobe koho vybrat jakozto ctvrteho clena druziny. Paladin je dobra volba dalsiho classu. Pokud hrajes jako bojovnik s obourucni sekerou/mecem, vem si do skupiny bojoveho maga, pokud mozno i lecitele a rogua. Jako classa se mi libil berserker.

Pokud hrajes za Maga -> tam neumim moc doporucit, za nej jsem jeste nehral, ale pokud jsi bojovy mag, asi bych nasadil dva bojovnika a rogua nebo lecitele. Dobra classa je shapeshifter, pokud chces pozdeji bojovat i na blizko.

Co se tyce souboju, silne doporucuji mit u sebe hodne lahvicek (lyrium a leceni, nekdo i lahvicky na staminu), vseobecne maga lecitele, je nesmirne uzitecny obzvlaste az se nauci ozivovani, a hodne zastavovat souboje, presunovat postavy, menit ruzne zbrane, vyuzivat vsechny mozne schopnosti na ktere mas staminu/manu.

Omlouvam se za strucnost, ale sam jsem to dohral je na normal, takze nemuzu moc poradit. Take nevim kde presne je pricina neuspechu v soubojich. Tohle si trosku procti a kdyby to nepomohlo, zkusim napsat i neco dalsiho.

Rockin'Noob, Rogue lvl16, Duelist, Assassin

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny