Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem STEAM - co a jak?

Tak jsem koupil kolekci her "The Orange Box". Po vložení DVD1 jsem nainstaloval steam a zaregistroval jsem se. Proběhl dlooouhý update (asi toho steam klienta). Poté restart. pak jsem chtěl klienta spustit. Dlooouho se nic nedělo. Po cca 30 sekundách se pustil a dovolil mi nainstalovat Team Fortress 2. Příprava instalace trvala asi 10 minut (pořád v to steam klientovi). Pak proběhla samotná instalace hry. Bohužel se nainstalovala (bez mého souhlasu) přímo do složky program files/steam. Nedalo mi to vůbec na výběr, kam to chci instalovat, takže mi to zaplnilo celej disk c: ... Chci konečně pustit hru. Steam klient nabíhá opět zatraceně dlouho a dlouho se přihlašuji na účet (myslím tím opravdu dlouho). To se povedlo. Najednou Update hry ... 20-35 kb/s a čas do konce 10-15 hodin. super. Takže už u PC sedim 2 hodinu a ještě jsem si nezahrál. Je to takhle normální???? Přes Steam sem nikdy nehrál a začínám mít dojem, že ani nebudu .... ]:(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Steam si môžeš kludne nainštalovať do C-čka. Ale keď chceš aby sa ti hry inštalovali napr. do disku…
Jerdonko 08.07.2015 16:09
Jerdonko
16.10.2009 18:34 poslední
GTS 08.07.2015 16:42
GTS

Steam si môžeš kludne nainštalovať do C-čka. Ale keď chceš aby sa ti hry inštalovali napr. do disku D tak pokračuj následovne:

Otvor Steam -> Settings -> Download -> Steam library folders -> ADD LIBRARY FOLDER a tam si vyber kam sa ti majú inštalovať hry. Následne klikni na svoju hru daj install a tam ako sa ti zobrazí tabuľka tak tam si klikni na to pôvodné miesto kam sa ti inštalovali hry do teraz... a zmeň to na tú pozíciu kam si si vytvoril "Library Folders". Daj next a teraz sa ti budú hry inštalovať tam, kam si si zvolil library folders.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru