Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vaše sestavy

"zatím" je ve smyslu, že se snažím měnit PC co tři roky. Tenhle má (i přes partikulární upgrady) 2 roky a je tedy za poločasem rozpadu. :-)

Je taky fakt, že mé domácí PC běží v průměru 5h denně a že ho fakt potřebuju k práci :-), takže si dovoluju luxus jej měnit častěji. Má první PC jsem ale provozoval skoro 6 let a dosloužilo nedávno u rodičů - další 3 roky (nafouklé kondíky jsem povyměňoval, ale desce relativně záhy odešly DIMM sloty). Byl to Abit MB s VIA KT133 (stál v roce 2000 "hříšných" 8500Kč) +64MB RAM + Duron 650MHz (celé PC bylo za "dvacku"). Poslední 4 roky v něm byl Athlon XP 1700+ a deska permanentně přetočená na 133MHz...

Co se mého hraní týká, dostanu se k němu tak 2x do týdne na hoďku- max. dvě po 20:00, o víkendech jak kdy. :-) Mám už rok rozehraný Bioshock, jinak hraju jen BF2, TF2 a L4D, pro zpestření si někdy dám CS:S a se synkem stavíme tratě v Trackmanii.. Na nové akvizice, ARMA2 a STALKER prostě nemám čas.

P.S.: Ale až vyjde BF3, tak mě tady aspoň měsíc neuvidíte :-D

edit: a málem bych zapomněl - na svém PC si většinou testuju poslední technologické novinky (předtím, než je nabídnu zákazníkům), jednak abych nevyšel ze cviku a pak abych se udržel "v obraze" i po HW stránce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny