Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte hru !!!

Staré:
System Shock 2
Podle mě nejlepší cyberpunk game všech dob. Kombinace FPS a RPG (akční RPG). Vynikající amatérská čeština. Mnohem lepší než Bioshock, IMHO lepší než DeusEx (1), což by bylo doporučení č. 2 ze starších věcí... System Shock 2 považuji za nejlepší hru všech dob, co jsem kdy hrál a co znám.

Nové (na všechny existují demoverze, můžeš zkoušet):
Je toho strašně moc (vlastně i těch starých věcí), záleží, jakému okruhu her dáváš přednost. Takže pár mých tipů (nemám rád RTS, tahové strategie, sportovní hry a multiplayer):
Portal - to tu ještě nebylo, naprosto nový princip hraní. Existuje i řada levelů od amatérských tvůrců, často překonávající ty původní. A obsahuje Still Alive: http://www.youtube.com/watch?v=Y6ljFaKRTrI 8-) Pro hráče, sledující sérii Half Life, skoro povinnost; předpokládá se, že Episode 3 bude nějak navazovat nejen na Ep2, ale i Portal.
I-Fluid - zajímavá causal hra. Demo je na Steamu
FUEL - spoustě lidí připadá nudná, ale desítky tisíc km2 krajiny a 200.000 mil cest představuje prakticky neomezené možnosti závodění navěky.
GRID. Všichni teď mluví jen o NfS Shiftu, ale ten mi naprosto nesedl (ovládáním na klávesnici - volant odmítám používat). Podle mě závodním hrám kraluje právě GRID (pro ty, kdo raději arkádu než věrnou simulaci).
Audiosurf - taková hříčka, hudební hra. Hudba se nemusí jen pasivně poslouchat, ale může se aktivně hrát.

...snažil jsem se vypichovat věci, které tady nebudou jiní uvádět.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny