Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lara Croft

Dobrý den , hraju Laru Croft anniversary na PS2 a nemůžu porazit to T-Rexe, prostě mi nejde uskočit a vždycky jí zabije. A tak vás velmi prosím o podrobný popis jak ho zabít.
Předem moc děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Návodů je hafo na netu, zkus třeba ten první, na který jsem narazil: http://www.abcgames.cz/?p=navo…
Fuente 16.09.2009 19:23
Fuente
Jak se přepíná do bojového modu?
Pařmen 16.09.2009 20:12
Pařmen
PTM - pravym tlacitkem mysi
heavyrun 16.09.2009 20:25
heavyrun
A kde ho jako mam vzít když je to na PS2!:-?
Pařmen 16.09.2009 20:29
Pařmen
tak chyba návodu aji moje ale hlavni chyba je ze ti dali návod na PC ale na ps2 bys to zjistil tim z…
heavyrun 16.09.2009 20:33
heavyrun
ale na PC bych to udelal takhle poslední
heavyrun 16.09.2009 20:33
heavyrun

Návodů je hafo na netu, zkus třeba ten první, na který jsem narazil:

http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&id=11048&c ast=1

Přetiskuji:

4. T-Rex
Nyní nadešel očekávaný okamžik - souboj s prvním bossem. Bosse nelze zabít obyčejným střílením. Na něho se musí použít akční úskoky a headshoty (rány do hlavy). Všimněte si, že v pravém horním rohu se objevily dvě stupnice. Horní ukazuje počet životů nepřítele a dolní, červený, jeho zuřivost. Pokud zuřivost, kterou zvyšujete střílením, dosáhne maxima, nepřítel zařve a rozběhne se proti Laře. Ta ho musí zaměřit do bojového módu (PTM) a v okamžiku, kdy se nepřítel přiblíží, zpomalí se čas. V tom momentě musíte zmáčknout nějakou směrovou klávesu (pro každého bosse platí jiná) těsně následovanou SHIFTem. Tím Lara uskočí a zaměří se na nepřítelovu hlavu (stále musíte držet bojový mód!). V okamžiku, kdy se u nepřítelovy hlavy objeví červený terč, stiskněte střelbu (LTM). Laře se povede headshot a tím bosse zraní.

Lara se rychle otočila na T-Rexe a za neustálého střílení z pistolí od něho utíkala. Když se naštval, rozběhl se za ní. Lara ho pozorně sledovala a těsně před jeho útokem uskočila do strany (!) a ve vhodný okamžik ho střelila do hlavy. Pokud se jí navíc podařilo, aby T-Rex narazil do bodáky pobitých tyčí po stranách, zranila ho ještě více. Takže v ideálním případě jí stačili pouhé tři headshoty, aby zabila tohohle obávaného predátora :).

Když se T-Rex naposledy rozběhl na Laru, uskočila dolu a pak rychle nahoru, čímž ho zmátla a definitivně dorazila.

tak chyba návodu aji moje ale hlavni chyba je ze ti dali návod na PC ale na ps2 bys to zjistil tim ze se podivas do nastaveni ovladani a tam si najdes ten mod a podivas se na jakej cudlik to je nastaveny (nevim esi to pude PS2 ani 1 ani 3 ani Xbox ani žádnou konzoli jsem vživotě na vlastni oči neviděl)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru