Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lara Croft

Dobrý den , hraju Laru Croft anniversary na PS2 a nemůžu porazit to T-Rexe, prostě mi nejde uskočit a vždycky jí zabije. A tak vás velmi prosím o podrobný popis jak ho zabít.
Předem moc děkuji.

Předmět Autor Datum
Návodů je hafo na netu, zkus třeba ten první, na který jsem narazil: http://www.abcgames.cz/?p=navo… nový
Fuente 16.09.2009 19:23
Fuente
Ono to ukazuje i šipky kam uskočit, tedy alespoň v PC verzi...ale stejně je to masakr a adrenalin:-) nový
Arutha 16.09.2009 19:44
Arutha
Jak se přepíná do bojového modu? nový
Pařmen 16.09.2009 20:12
Pařmen
PTM - pravym tlacitkem mysi nový
heavyrun 16.09.2009 20:25
heavyrun
A kde ho jako mam vzít když je to na PS2!:-? nový
Pařmen 16.09.2009 20:29
Pařmen
tak chyba návodu aji moje ale hlavni chyba je ze ti dali návod na PC ale na ps2 bys to zjistil tim z… nový
heavyrun 16.09.2009 20:33
heavyrun
ale na PC bych to udelal takhle poslední
heavyrun 16.09.2009 20:33
heavyrun

Návodů je hafo na netu, zkus třeba ten první, na který jsem narazil:

http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&id=11048&c ast=1

Přetiskuji:

4. T-Rex
Nyní nadešel očekávaný okamžik - souboj s prvním bossem. Bosse nelze zabít obyčejným střílením. Na něho se musí použít akční úskoky a headshoty (rány do hlavy). Všimněte si, že v pravém horním rohu se objevily dvě stupnice. Horní ukazuje počet životů nepřítele a dolní, červený, jeho zuřivost. Pokud zuřivost, kterou zvyšujete střílením, dosáhne maxima, nepřítel zařve a rozběhne se proti Laře. Ta ho musí zaměřit do bojového módu (PTM) a v okamžiku, kdy se nepřítel přiblíží, zpomalí se čas. V tom momentě musíte zmáčknout nějakou směrovou klávesu (pro každého bosse platí jiná) těsně následovanou SHIFTem. Tím Lara uskočí a zaměří se na nepřítelovu hlavu (stále musíte držet bojový mód!). V okamžiku, kdy se u nepřítelovy hlavy objeví červený terč, stiskněte střelbu (LTM). Laře se povede headshot a tím bosse zraní.

Lara se rychle otočila na T-Rexe a za neustálého střílení z pistolí od něho utíkala. Když se naštval, rozběhl se za ní. Lara ho pozorně sledovala a těsně před jeho útokem uskočila do strany (!) a ve vhodný okamžik ho střelila do hlavy. Pokud se jí navíc podařilo, aby T-Rex narazil do bodáky pobitých tyčí po stranách, zranila ho ještě více. Takže v ideálním případě jí stačili pouhé tři headshoty, aby zabila tohohle obávaného predátora :).

Když se T-Rex naposledy rozběhl na Laru, uskočila dolu a pak rychle nahoru, čímž ho zmátla a definitivně dorazila.

tak chyba návodu aji moje ale hlavni chyba je ze ti dali návod na PC ale na ps2 bys to zjistil tim ze se podivas do nastaveni ovladani a tam si najdes ten mod a podivas se na jakej cudlik to je nastaveny (nevim esi to pude PS2 ani 1 ani 3 ani Xbox ani žádnou konzoli jsem vživotě na vlastni oči neviděl)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru