Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jsem zvědav :) Kolik bude nových věcí, kolik už kdysi zadarmo bylo, jak se jim podaří "trefovat" se…
L-Core 11.12.2020 16:04
L-Core
Cyberpunk bych vazne necekal, ikdyz tim by asi zasadili Steamu poradnou ranu, jenze by zasadili ranu…
RedMaX 11.12.2020 18:10
RedMaX
Klienta jsem si stáhl a nainstaloval při první hře zdarma, Subnautica. Od té doby poctivě registruji…
L-Core 11.12.2020 20:40
L-Core
Tak minimalne vime a je to prokazane, ze Epic stahuje data o Steamu a protoze netusim, co vsechno js… nový
RedMaX 11.12.2020 20:57
RedMaX
Všeobecně neznámou věcí je, že hry z EPIC sice vyžadují klienta na stažení hry, ale pro vlastní hran… nový
RedMaX 11.12.2020 21:00
RedMaX
Nevím, je to hra ode hry. Některá hra si při spuštění EGS sama otevře. Některá funguje i bez něj. nový
L-Core 12.12.2020 07:27
L-Core
To jsem si mohl myslet, Epic podporuje jen nejnovejsi graficke karty, tudiz moji grafiku nelze. Idio… nový
RedMaX 13.12.2020 01:01
RedMaX
Copak? Já mám 1070Ti a nenarazil jsem na nic, co by nefungovalo. nový
L-Core 13.12.2020 09:16
L-Core
Ja to chtel rozjet na tom linuxu skrz WINE. GTX570 je nepodporovana karta. Pry musis mit aspon radu… poslední
RedMaX 13.12.2020 09:23
RedMaX

Cyberpunk bych vazne necekal, ikdyz tim by asi zasadili Steamu poradnou ranu, jenze by zasadili ranu i samotnemu GOGu od CD Projectu, tudiz bych v Epic obchode na Cyberpunk moc necekal.

Mimochodem, ty jsi si teda uz toho Epic klienta stahnul do PC a pouzivas ho?

Ja se sice taky na Epicu nakonec zaregistroval, ale na instalaci smirovaciho klienta nervy nemam, takze si ty veci zadarmo jen pridavam do knihovny, s tim, ze je asi nikdy hrat nebudu, ale co ja vim, treba se jednou Epic zmeni.

Klienta jsem si stáhl a nainstaloval při první hře zdarma, Subnautica. Od té doby poctivě registruji úplně vše, už je to určitě hodně přes sto her (počítat to nebudu, jejich layout je navíc otřesný/nepřehledný).

O tom, že je nějaký klient šmírovací, jsem věděl v dobách začátku Originu. Tehdy i jejich EULA byla (z pohledu ochrany uživatele) katastrofální. Proto jsem Origin odmítal, k ničemu nepotřeboval, ale sledoval jsem postupy/hacky, jak šmírování zabránit (tehdy to nejlépe uměli soudruzi ze Slovinska). Pak EA EULA změnili, dali člověkovi kontrolu nad vším (jestli skutečně nebo ne, nevím - neumím si to ověřit), vzápětí na Humblebundle vyšel jakýsi Origin superpack za pakatel, tak jsem ho vzal na milost.

Myslím (nevím!), že stejné to bude s klientem EPIC. Nevěřím, že by se USA nestavěli na zadní, kdyby Tim Sweeney otevřel Číňanům zadní vrátka, IMHO si to ověřovali (nejen US hackeří, ale i třípísmenkové agentury). A kdyby čirou náhodou ne - nu tak se Ping-Pong v Pekingu dozví, že jsem hledal "koukalova nacked" :-p

Tak minimalne vime a je to prokazane, ze Epic stahuje data o Steamu a protoze netusim, co vsechno jsou schopni precist, tak si to do PC se Steamem proste nedam. Tak jsem zacal registrovat nejake zajimave hry, zatim jich mam cca. 15 a treba je jednou vezmu na milost a nebo taky ne. Asi jsem s tema registracema mohl zacit driv a mel bych tam her pridanych vic, ale to uz je ted jedno. Stejne tam zatim nemam nic, co bych mel v planu hrat, jako ze si to proste musim zahrat. :-)

Všeobecně neznámou věcí je, že hry z EPIC sice vyžadují klienta na stažení hry, ale pro vlastní hraní většina her spuštěného klienta mít nemusí. Dokonce může být i odinstalovaný. X krát vyzkoušeno

To jsem taky nevedel, pak bych mohl zkusit rozjet klienta Epicu pres WINE na linuxu, kde Steam nemam a pokud by to slo, tak to tam stahnu a hodim na jine PC, pokud je to tedy mozne. To nema EPIC zadne DRM stejne jako GOG?

Ja to chtel rozjet na tom linuxu skrz WINE. GTX570 je nepodporovana karta. Pry musis mit aspon radu 900 (Maxwell), jako ok jsou to starsi karty, ale ne kazdej neustale dela update PC. Predstav si, ze budes hrat jenom nejake nenarocne hry, neco si koupis na Epicu a za par let mas smolika a budes muset vymenit PC, jinak si uz nezahrajes. Na cem nejede Fortnite, to Epic nepodporuje!

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru