Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem EPIC zase rozdává

Klienta jsem si stáhl a nainstaloval při první hře zdarma, Subnautica. Od té doby poctivě registruji úplně vše, už je to určitě hodně přes sto her (počítat to nebudu, jejich layout je navíc otřesný/nepřehledný).

O tom, že je nějaký klient šmírovací, jsem věděl v dobách začátku Originu. Tehdy i jejich EULA byla (z pohledu ochrany uživatele) katastrofální. Proto jsem Origin odmítal, k ničemu nepotřeboval, ale sledoval jsem postupy/hacky, jak šmírování zabránit (tehdy to nejlépe uměli soudruzi ze Slovinska). Pak EA EULA změnili, dali člověkovi kontrolu nad vším (jestli skutečně nebo ne, nevím - neumím si to ověřit), vzápětí na Humblebundle vyšel jakýsi Origin superpack za pakatel, tak jsem ho vzal na milost.

Myslím (nevím!), že stejné to bude s klientem EPIC. Nevěřím, že by se USA nestavěli na zadní, kdyby Tim Sweeney otevřel Číňanům zadní vrátka, IMHO si to ověřovali (nejen US hackeří, ale i třípísmenkové agentury). A kdyby čirou náhodou ne - nu tak se Ping-Pong v Pekingu dozví, že jsem hledal "koukalova nacked" :-p

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality