Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Satisfactory uz i na steamu.

On ten název trochu evokuje hru Infinifactory (mám na Steamu), která ovšem zdaleka není pro každého, je opravdu těžká (kántrstrajkácká hbitost opravdu nepomůže..), pozdější levely zaberou spoustu času a hodí se i ventilátory, jak se kouří z hlavy :)

Satisfactory jsem nedávno koupil na Epicu za 16,99.

Factorio sleduji už několik let, cena se mezitím zdvojnásobila, ale stále jsem se neodhodlal to pořídit. Něco mě na tom odrazuje, nevím co. Snad podobně nedopadnu s projektem Mashinky.

-----
Není to sice úplně podobné, ale tyhle hry ve mně vždy vyvolávají pocit, že "tohle museli dělat ti ze Zachtronics". Mimo téma, jejich Opus Magnum asi znáš. Neuvěřitelně chytlavá - a mimořádně složitá hra.

----
U Satisfactory váhám, zda se pustit do opravdu vážného hraní, budování vlastního světa, či zda ještě počkat na další milestony. Počítám, že tohle bude jako Minecraft, kde mám ve svém světě/mapě nahráno mnoho tisíc hodin (verze 1.8 až 1.10.2) a vůbec se mi nechce přejít na vyšší verzi, kde je toho sice v základu mnohem více, ale přestaly by mi fungovat cizí i moje modifikace. Hlavně by mi zmizely až stovky vlastních kostek a itemů, které jsem "programoval" právě pro 1.10.2 - a předělávat to na vyšší verzi… musel bych to znovu študovat (už si to nepamatuji) a každopádně by to byla ohromná drbárna.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality