Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kingdom Come: Deliverance zdarma na Epic store - příští týden

Ty mas v oblibe, pokud to lze spoustet hry z plochy nebo proste pres zastupce, ale spoustu jinejch lidi bavi, kdyz muzou vsechno okolo her resit jen jednou na jednom miste. Takze logicky je stve vsechno co si nemuzou koupit treba na Steamu, pokud se rozhodli treba pro nej. Mne to prijde pochopitelny.

Ne-e, používám klienty. Akorát vím, že hry z BigFishGames a EPIC mohu spouštět přímo exáčem, klienti mohou být vypnutí, možná? teoreticky i odinstalovaní. Jasně, přitom se ti nezapočítává čas hry, achievementy a podobné věci, které někoho zajímají, někoho ne. A někdo může být dokonce rád, že se hraní mimo klienta neeviduje… :-x

Kdybych jó chtěl, narval bych si všechny hry do knihovny Steamu (jako externí programy), popřípadě použil ten launcher českého vývojáře, toho superklienta, kterého jméno mi ale už z paměti vypadlo.

Na ploše mám Steam, Origin, Uplay, Epic a BigFishGames klienty. a složku "další hry", kde mám hry, které jsem pořizoval dříve (krabicovky, z časopisů) či mimo klienty (online nákupy), např. GTASA , Minecraft atd. Mám dost her, které na Steamu nelze koupit (kdybych si měl vybrat jednoho klienta, pochopitelně bych vybral Steam), takže se bez dalších klientů neobejdu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality