Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kingdom Come: Deliverance zdarma na Epic store - příští týden

Exkluzivni hry jsou na Steamu proto, ze si vyvojari tech her zhodnotili, ze se jim prace s tim davat hry jeste jinam nevyplati nebo proto, ze je nikdo jiny na svou platformu nechtel, zatimco Steam vezme vsechno nebo skoro vsechno a at si lidi pak vyberou sami co chteji hrat. Tady mluvime o exkluzivitach ze strany vydavatele nebo herni platformy a to se u Steamu tyka jen jimi vyvinutych her Half-Life, Valve nikomu nerika, ze to nesmi vydat uz nikde jinde.

Ty mas v oblibe, pokud to lze spoustet hry z plochy nebo proste pres zastupce, ale spoustu jinejch lidi bavi, kdyz muzou vsechno okolo her resit jen jednou na jednom miste. Takze logicky je stve vsechno co si nemuzou koupit treba na Steamu, pokud se rozhodli treba pro nej. Mne to prijde pochopitelny.

Zalozil snad MS nebo Sony svou existenci na tom, ze pujdou po Steamu, ze udajne budou lepsi nez Steam a ze budou krast uzivatelum z jejich PC informace o tom, kolik a jake hry maji na Steamu? Nikoliv, ani jedna firma a ani dalsi firmy jako Ubisoft nebo EA nezalozili svou existenci na parazitovani na nekom jinem. Proto lidem tak vadi prave Epic a jini klienti jim nevadi.

---

Microsoft Store - nekoupil jsem nikdy nic, ucet tam mam a mam na nem nejakou hru zdarma Forza APEX, ani jsem to jeste neinstaloval, slo jen o pokus, jestli to nejak funguje. Vadi mi, ze MS omezuje neoficialni lokalizace a mody, tudiz si tam pravdepodobne nekoupim nikdy nic.

Sony - nejsem cilovka pro Playstation, takze take nic. Sympaticky mi jsou tvorbou lokalizaci do jejich her, ale konzoli asi nikdy neporidim.

UPlay - mam kupuju presto hry od Ubisoftu, diky UPlay bodum levnejsi v akcich nez na Steamu.

GOG - mam kupoval bych vic, kdyby tam bylo vic her, ktere chci hrat anebo je tam nedavali az s takovym zpozdenim, kdy uz mezitim koupim na Steamu.

Steam - par problemu taky bylo, ale neni zadny vetsi problem.

Origin - mam, neco jsem i koupil, ale technicke potize klienta me odrazuji, momentalne treba rozvrtali multiplayer, navic EA jako firma hry casto mrsi, takze nemam duvod stat se jejich pravidelnym zakaznikem.

Epic - nemam a nebudu mit, nechci od nich nic ani zadarmo a jak vis odmitl jsem i nove tituly, ktere jsem mohl mit zadarmo k hardwaru.

Kdyz se teda na ty platformy podivas, beru hry vsude, pokud tomu nebrani nejake relevantni potize, ktere by mi hrani zneprijemnovali, jen Epic nenavidim. Jsem proto divny ja a miliony dalsich, kteri to maji stejne nebo je neco divneho s Epicem, ze vyvolava v lidech pocity nenavisti? Ja myslim, ze problem je v Epicu, nikoliv ve mne a ostatnich lidech, kteri to citi stejne jako ja. Kdyz ti jejich chovani nevadi, je to tvoje vec, jinym lidem to proste vadi. Nakonec sam jsi tu popisoval uroven jejich technicke podpory, takze sice zdarma ale stoji to za prdlacku i po te technicke strance veci.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality