Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kingdom Come: Deliverance zdarma na Epic store - příští týden

Pozor, píšu že mně je to k smíchu, tím nikoho nezesměšňuji. Jako mi mohou být k smíchu třeba Skoti v sukních, dámy v kloboucích, fanoušci fotbalistů, hráči na harmoniku, chovatelé myší, kdokoliv. Mně.

A co mi na té kauze Epic připadá směšné? No jak se prostý lid v boji mezi nenažranými kapitalisty přiklání na jednu stranu, i když sám z toho nemá prospěch, spíše ztrátu. Něco jako podpora ze strany komunistů (svému ideovému úhlavnímu nepříteli, velkoburžoovi) Babišovi. Mně je úplně jedno, jak vydělá/prodělá Newell či Sweeney; dva miliardáři se přetahují o klienty a klienti na tom mohou jen vydělat. Jestli se mají firmy rády, jestli se nenávidí, co mi je po nich? A pokud budou hry zadarmo rozdávat, budu je brát od všech. Od Epicu, Originu, Uplaye, Steamu, Humblebundle, od kohokoliv. I když už danou hru mám.

Skoušel jsi spočítat, kolik her, které jsou exkluzivně jen na Steamu (či jiných platformách) existuje? Bude jich určitě mnoho a mnoho tisíc. Zajímavé, že lidi neřvou.

Pochopím, že někoho (myslím hráče) naštve, když si nějakou hru koupí a za dva týdny je jinde zadarmo. Ale to přece zažíváme pořád a pořád, každou chvíli jsou nějaké slevy a mnohá zakoupená hra se dá časem pořídit levněji.

Kdyby začal MS nebo Sony nebo někdo jiný zadarmo rozdávat hry, tak to ti ostatní také mají považovat za nechutnou konfrontaci?

---
Já byl kdysi hodně vysazený na Origin, kvůli EULA, která toho EA dovolovala opravdu hodně (prolézání PC uživatele, odesílání seznamu nainstalovaných aplikací, navštívených www a kdoví co všechno). Jejich klienta jsem si pořídil, až tato pravidla změnili. Tím samozřejmě nevím, zda se teď chovají slušněji, nejsem schopen si to ověřit :) Jasně, četl jsem poplašné zprávy, že Epic/Tencent posílá "celý můj PC" do Číny, nebojím se toho..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality