Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kingdom Come: Deliverance zdarma na Epic store - příští týden

Nevim co je na tom k smichu. Epic pri svem startu pouzil nechutny konfrontacni marketing s oblibenou platformou, ktera ma miliony fanousku. Je teda uplne normalni, ze si to tito lide vysvetlili jako utok na ne same a Epic si tak zavrel cestu k mnoha potencialnim zakaznikum. Nakonec ja nejsem zadny extra fanousek Steamu, ale nesnasim podobne konfrontacni rekl bych trapne situace a proto se Epicu take obloukem vyhybam.
Rozumim tomu, ze kazdy jsem jiny a ze to nekterym lidem vadit nemusi, ale urcite neni zadny duvod zesmesnovat ty, kterym pristup Epicu vadi.

A pokud nekdo chce tvrdit, ze Epic podobny pristup musel pouzit, kdyz chtel vejit ve znamost oproti obri platforme, ja tvrdim, ze nikoliv. Nakonec Origin i GOG take prisli az po Steamu a dokazali vedle nej vyrust. Epic ale mel sanci i pozdeji, mohl se Steamu i fanouskum omluvit, ale neudelal to, ted uz je pozde a ponese nasledky.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality