Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kingdom Come: Deliverance zdarma na Epic store - příští týden

Všechny hry mám nainstalované na HDD, žádná hra (z těch mnoha set, co mám nainstalované) nenutí HDD řvát, uvidíme :)
Na SSD to teď instalovat určitě nebudu - možná někdy za x let, až budou stejně drahé jak mnoha TB HDD. Teď na to (100GB?) stejně nemám místo.

KCD mám ve wishlistu od vydání, ale protože nemusím mít vše hned (a protože mám stovky, možná tisíc a více her), vyčkávám na super-slevy. Hrát po vydání, to musí být opravdu věc, která mě mimořádně zaujme, takových moc není. The Witness (IMHO nejlepší hra všech dob napříč žánry!), série ReThink (viz Steam), Manifold Garden (viz Epic, na Steamu bude až na podzim)… to je za poslední tři roky asi vše (nepočítám drobné indie logické věci za dolar). U AAA titulů, které chci, si vždy počkám. Rok, dva, tři, ničemu to nevadí.

Že existují slevy a hry zadarmo, není můj problém. A pokud by od dneška už nikdy nevyšla žádná hra, nijak mě to v hraní nových a nových her až do smrti nijak neomezí :-p No, není mi ..náct, mám to v tomto ohledu jednodušší.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality