Předmět Autor Datum
Pěkně té hře dali. Když na posledním Blizzconu řekli, že tam nejspíše nebude vše, co slíbili, tak js… nový
Holy99 02.02.2020 02:02
Holy99
poslední
Holy99 02.02.2020 18:11
Holy99

Pěkně té hře dali. Když na posledním Blizzconu řekli, že tam nejspíše nebude vše, co slíbili, tak jsem si řekl fajn, pokud nám doručí starý dobrý Warcraft 3 se všemi původními funkcemi navíc s novými modely, upravenými in-game cinematiky, pár změn v kampaňových mapách a fungl novým battlenet 2.0 s malou odezvou, ... proč ne. Cena by sice i tak byla mírně vyšší, ale budiž, s W3 jsem strávil tuny času s kamarády.

To co ale vydali je fakt balast a to tomu možná ještě přidávám.

* nízký framerate i na dělech pc
* bugy, které nebyly v původní hře
* nucený update classic userů
* custom kampaně nefungují
* nárokují si všechny peníze z custom map(asi aby se vyhli úniku peněz jako u doty)
* desync v MP hrách, které vyhazují hráče na začátku hry
* random kicky v MP během hry
* bug, který vám po spuštění kampaňové mise automaticky hází defeat(musíte restartovat hru, v horším případě přeinstalovat)
a tak dále a tak dále...

Snad se k tomu Blizzard postaví alespoň jako fragment Blizzardu před 15-25 lety. Přiznají chybu a začnou pořádně makat. Nejdříve opraví hrubé bugy a pak časem doručí to, co slíbil na Blizzconu 2018. Jestli tak neučiní, tak ztratí hodně zakázníků a půjdou pěkně do p*dele, jelikož fanoušci Blizzardu nejsou úplní retardi jako třeba fanboys u jiných firem. Navíc jedou zavádějící reklamu na svůj produkt, protože stále propagují původní trailer, který se neshoduje s finální hrou.

edit: jo a beta měla méně bugů než finálka, s kamarádem jsme neměli žádný problém s MP, zato dnes jsme si nezahráli(po pár pokusech to zprovoznit jsme to vzdali)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru