Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Warcraft 3 reforged na dne Metacritic

Pěkně té hře dali. Když na posledním Blizzconu řekli, že tam nejspíše nebude vše, co slíbili, tak jsem si řekl fajn, pokud nám doručí starý dobrý Warcraft 3 se všemi původními funkcemi navíc s novými modely, upravenými in-game cinematiky, pár změn v kampaňových mapách a fungl novým battlenet 2.0 s malou odezvou, ... proč ne. Cena by sice i tak byla mírně vyšší, ale budiž, s W3 jsem strávil tuny času s kamarády.

To co ale vydali je fakt balast a to tomu možná ještě přidávám.

* nízký framerate i na dělech pc
* bugy, které nebyly v původní hře
* nucený update classic userů
* custom kampaně nefungují
* nárokují si všechny peníze z custom map(asi aby se vyhli úniku peněz jako u doty)
* desync v MP hrách, které vyhazují hráče na začátku hry
* random kicky v MP během hry
* bug, který vám po spuštění kampaňové mise automaticky hází defeat(musíte restartovat hru, v horším případě přeinstalovat)
a tak dále a tak dále...

Snad se k tomu Blizzard postaví alespoň jako fragment Blizzardu před 15-25 lety. Přiznají chybu a začnou pořádně makat. Nejdříve opraví hrubé bugy a pak časem doručí to, co slíbil na Blizzconu 2018. Jestli tak neučiní, tak ztratí hodně zakázníků a půjdou pěkně do p*dele, jelikož fanoušci Blizzardu nejsou úplní retardi jako třeba fanboys u jiných firem. Navíc jedou zavádějící reklamu na svůj produkt, protože stále propagují původní trailer, který se neshoduje s finální hrou.

edit: jo a beta měla méně bugů než finálka, s kamarádem jsme neměli žádný problém s MP, zato dnes jsme si nezahráli(po pár pokusech to zprovoznit jsme to vzdali)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality