Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ion Fury "donuceni" cenzorovat svoji hru

Poměrně nedávno jsem se zmiňoval o hře Ion Maiden, která údajně měla svým názvem referovat na slavnou heavymetalovou kapelu Iron Maiden. Spor zřejmě proběhl mimosoudní cestou, a tak se hra přejmenovala na Ion Fury(tak jak jsem předpokládal).

Jenomže nýmandi z LGBTQ/SJW komunity potřebovali sestřelit zas nějakou hru(po Chuchelovi a mnohých dalších).

Takže se odmazal například nápiš "OGAY" na mýdlech atd.

Navíc udělali z vývojářů homofoby, rasisty a sexisty, jelikož jim firma zaplatí kurz na "odléčení se" od těchto velice nezdravých předsudků.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Výsledek takové vnucené cenzury je ten, že komunita si stejně poradí a modifikací vrátí zcenzurované…
L-Core 26.08.2019 19:05
L-Core
"Vnucena cenzura"? Kdyby to tam nechali, kdo by je donutil to odstranit? KCD nema cernochy a co se s…
Dwane Dibbley 26.08.2019 21:08
Dwane Dibbley
Kdyby to tam nechali, asi by se nic nestalo (než by si toho nějaký lbgt, bflmpsvz či kdo všiml a spu… poslední
L-Core 27.08.2019 13:54
L-Core

Výsledek takové vnucené cenzury je ten, že komunita si stejně poradí a modifikací vrátí zcenzurované věci zpět. Jako už v mnoha hrách, či jako třeba s hudbou, kterou náhle nějaká aktualizace ze hry odstraní.

Nikdo normální by totiž mýdlo OGAY neřešil. Tak se budou všichni předhánět v mnohem pikantnějších názvech v modifikacích.

---
Já se divím, že vůbec povolí "Ion". To žádný lgbtxyzž či jaký aktivista nevidí, že I = vztyčený pyj (=výsměch impotentům), že o = řitní otvor (=pošklebování se análníkům) a n je určitě první písmeno zvolání "No lgbt!" Měli by na to upozornit. Ať hry nemají jména, ale čísla! No… čísla, vždyť s tím bude také problém, https://www.adl.org/hatesymbolsdatabase

"Vnucena cenzura"? Kdyby to tam nechali, kdo by je donutil to odstranit? KCD nema cernochy a co se stalo? Vubec nic. Az takove blbosti bude narizovat soud, tak to bude o necem jinem, ale dokud si vyvojari/vydavatele sami "cenzuruji" svoje hry dobrovolne jen proto, ze na ne nejkdo houkne, tak je mi to celkem jedno.

Kdyby to tam nechali, asi by se nic nestalo (než by si toho nějaký lbgt, bflmpsvz či kdo všiml a spustil řev). Nebo by je k tomu donutil vydavatel, že jinak hru nevydá. Nebo by je k tomu donutila autocenzura, což je dneska zcela normální stav. Dobře to znám z dob minulých: jinak na veřejnosti, jinak doma, "uměli" to všichni, aby měli od nich klid.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...