Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ion Fury "donuceni" cenzorovat svoji hru

Žádný kec to není. Maximálně se pár novinářů vymlouvalo, že chtěli rozhovor těsně před vydáním, ale PR manažer Toby je odmítl, protože se chtěli plně soustředit na vydání. O tom Vávra třeba ani nemusel vědět. Přeci jenom manažer by měl být autonomní a ne se na vše ptát šéfa.

Když budeš chtít, na Googlu toho najdeš mraky(najdeš články, kde o tom píšou), část bitvy se odehrávala i na Twitteru. Největší problém byl ten, že oni Vávru nařčili z rasismu, ale kvůli tomu, že je rasista, se s ním odmítali bavit. Takže byl ve velice prekérní situaci. Byl označen za rasistu, ale nemohl se z toho nijak "vyargumentovat".

Jako je pravda, že jim články o rasismu a sexismu svým způsobem udělaly reklamu, ale rozhodně to nebylo nic na objednávku. Hra by byla úspěšná i tak.

A jinak k tomu tvému druhému odstavci.

Za prvé, já proti tobě nic nemám, tudíž by moje nenávistná řeč nebyla jak se říká "od srdíčka". Za druhé, "Dwane Dibbley" je čistě anonymní záležitost, která se nijak extra nevztahuje k tvé osobě. Ty víš, že to jsi ty, ale já třeba vůbec nevím, kdo jsi, jestli mi rozumíš :-D. A prostě dostávat na anonymní profil tisíce nenávistných zpráv, bych se smál i já. To prostě stačí smést tím, že si dáš upe rozdílnou přezdívku(nový účet) a trochu změníš styl psaní, nic víc.

Zatímco u Vávry to bylo všechno cílené na jeho ksicht, osobu, jméno, možná i rodinu z různých koutů světa. Úplně nebe a dudy. Být označován negativně ve veřejné sféře je hodně o držku. Jestli si vzpomeneš například na školní léta, už i to, že na tebe kůli něčemu poukazovala celá třída, bylo velice nepříjemné a to šlo prakticky o h*vno.

Možná tě podceňuji a vydržel bys mediální tlak od všech vrcholových novin, kolemjdoucích na ulici, i na svém facebooku(pokud máš) a pojídal bys u toho popcorn. Upřímně ale pochybuji. :-) Mluvíš o tom úplně s despektem a takový lidi většinou vydrží nejméně.

Neber to nijak ofenzivě, jenom to podle mě bereš až moc na lehkou váhu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality

loading...