Předmět Autor Datum
Nesmej se tomu, je to obrovsky problem. Uvedom si, ze tohle je WHO (SVETOVA ZDRAVOTNICKA ORGANIZACE)…
RedMaX 27.05.2019 17:40
RedMaX
To co popisuješ je fyzická závislost a závislost psychická.
snco1301 27.05.2019 18:26
snco1301
Co tim myslis? Proste nelze srovnavat zavislost, ze ktere se neda nebo temer neda dostat ani kdyz t… nový
RedMaX 27.05.2019 19:49
RedMaX
Díky za tip. Platím si nemocenské pojištění, tak zkusím zajít za obvoďákem, že tuhle závislost na s… nový
L-Core 27.05.2019 20:08
L-Core
By na to mohli dát důchod ,to by se pak pařilo ve volnu do konce života.:-D nový
sambilionk 27.05.2019 23:14
sambilionk
Jsem nemocný a léčit se nechci. nový
Prasak 28.05.2019 11:12
Prasak
Ale cucat 10 hodin na telenovely nie je zavislost :DDD poslední
Michal2 28.05.2019 12:31
Michal2

Nesmej se tomu, je to obrovsky problem. Uvedom si, ze tohle je WHO (SVETOVA ZDRAVOTNICKA ORGANIZACE)! Tohle maji byt profesionalove, kteri maji svet chranit pred sirenim nemoci napric kontinenty, toto maji byt profesionalove, kteri zabrani globalnim pandemiim a co to je? Vybrana skupina pravdolaskarskych komiku, politicka organizace hajici pravdu multikulturnich slunickovych lidi.

Tohle je skutecnej problem.

Pritom to tak vzdy nebylo, WHO skutecne spojovala vedce v oblasti lekarstvi, kteri byli schopni v krizi jednat, ale s nastupem evropske socialisticke unie to slo do kopru jako vsechno ostatni.

---

Zavislost na videohrach? Zavislost na cukru je jeden z nejvetsich zabijaku dneska, nikdo to neresi, ale takovehle hovadiny by jim sli. / Tim nerikam, ze se to musi nutne resit, ale zavislost si lze vypestovat uplne na vsem. A cukr je fakt nebezpecnej, nakonec vidim to na sobe. :-D Rozdil oproti zavislosti na drogach (navykovych latkach) je v tom, ze pri odepreni navykove latky to tvy telo fyziologicky nemusi dat. Budes se potit, mit horecku, muzes mit halucinace, muzes z toho zacit blaznit, muze te chytnout infarkt, je to drsny. Kdyz ti odeprou videohry, tak treba budes trucovat, nadavat, brecet, ale nic vic. Neni to teda v zadnem pripade stejna zavislost jak rozumime zavislosti na drogach. Naopak, je to uplne bezna zavislost, kterou si muzeme vypestovat na temer vsem, kdyz to budeme delat dostatecne dlouho a intenzivne.
Napriklad zavislost na behu se obecne povazuje za prospesnou, ja jsem tuto zavislost mel a zbavil jsem se ji a vypada to, ze ji budu muset obnovit, pokud mozno co nejdrive. :-)

Co tim myslis?

Proste nelze srovnavat zavislost, ze ktere se neda nebo temer neda dostat ani kdyz ten clovek sam chce se zavislosti, kde proste jenom staci chtit. Ja si samozrejme uvedomuju, ze to tak snadny neni, ale jenom rikam, ze ten druhy typ zavislosti muze byt opravdu temer na vsem, tak proc by mely byt jmenovany videohry nejak explicitne? Ze si nad tim nekdo pohonil triko a mozna ziskal nejaky ten grant a nejakou tu dotaci?

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru