Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Závislost na videohrách je oficiálně klasifikována jako onemocnění

Nesmej se tomu, je to obrovsky problem. Uvedom si, ze tohle je WHO (SVETOVA ZDRAVOTNICKA ORGANIZACE)! Tohle maji byt profesionalove, kteri maji svet chranit pred sirenim nemoci napric kontinenty, toto maji byt profesionalove, kteri zabrani globalnim pandemiim a co to je? Vybrana skupina pravdolaskarskych komiku, politicka organizace hajici pravdu multikulturnich slunickovych lidi.

Tohle je skutecnej problem.

Pritom to tak vzdy nebylo, WHO skutecne spojovala vedce v oblasti lekarstvi, kteri byli schopni v krizi jednat, ale s nastupem evropske socialisticke unie to slo do kopru jako vsechno ostatni.

---

Zavislost na videohrach? Zavislost na cukru je jeden z nejvetsich zabijaku dneska, nikdo to neresi, ale takovehle hovadiny by jim sli. / Tim nerikam, ze se to musi nutne resit, ale zavislost si lze vypestovat uplne na vsem. A cukr je fakt nebezpecnej, nakonec vidim to na sobe. :-D Rozdil oproti zavislosti na drogach (navykovych latkach) je v tom, ze pri odepreni navykove latky to tvy telo fyziologicky nemusi dat. Budes se potit, mit horecku, muzes mit halucinace, muzes z toho zacit blaznit, muze te chytnout infarkt, je to drsny. Kdyz ti odeprou videohry, tak treba budes trucovat, nadavat, brecet, ale nic vic. Neni to teda v zadnem pripade stejna zavislost jak rozumime zavislosti na drogach. Naopak, je to uplne bezna zavislost, kterou si muzeme vypestovat na temer vsem, kdyz to budeme delat dostatecne dlouho a intenzivne.
Napriklad zavislost na behu se obecne povazuje za prospesnou, ja jsem tuto zavislost mel a zbavil jsem se ji a vypada to, ze ji budu muset obnovit, pokud mozno co nejdrive. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality