Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem EPIC: Transistor, zdarma

Vím, panuje (nejen) tu averze vůči EPIC Store, ale pokud se přes to dokážete přenést, je tam k mání (do začátku května) solidní hra Transistor.
https://www.epicgames.com/store/en-US/

Recenze: https://games.tiscali.cz/recenze/transistor-recenze-238547

Čeština ke stažení: http://www.jurgenovycestiny.cz/#xl_xr_page_cestiny
(verze pro Steam funguje i na EPIC verzi)

A za 14 dní tam bude World of Goo

Zdroj: EPIC Store
Předmět Autor Datum
Mno hele tyhle rozdávačky her zdarma mě většinou moc neberou. Hry co jsem chtěl hrát či vlastnit už… nový
Zajdaz 21.04.2019 09:20
Zajdaz
Tak ono je to dobre pro zacinajici hrace, kdyz dostanou takhle zdarma hry, mohou penize utratit za d… nový
RedMaX 21.04.2019 09:38
RedMaX
ze Epic mozna nevedomky, ale tim co dela, nici hrani PC her To si určitě nemyslím. Jediná věc, kter… nový
L-Core 21.04.2019 10:55
L-Core
PC hrac to ma predpokladam tak, vychazim teda ze sveho pocitu, ze proste chce mit tu svobodu si to d… nový
RedMaX 21.04.2019 12:15
RedMaX
jo díky, Epic Games Launcher mi nevadí, mám ho už dlouho, ještě jak tam byl snad jenom Unreal Tourna… poslední
stylar 21.04.2019 14:41
stylar

Mno hele tyhle rozdávačky her zdarma mě většinou moc neberou. Hry co jsem chtěl hrát či vlastnit už mám, a ty co nechci hrát, nechci ani zadarmo a ani nemám potřebu je mít někde na účtu kdyby náhodou někdy... Což asi Epic pochopil, a tak se vydali cestou nákupu exluzivity, ale když je to exkluzivita časově omezená, tak si taky moc nepomůžou, když si to hráči klidně koupí za rok, se slevou a opatchované na Steamu. Ono se to asi i projeví na tržbách a pak už vydavatelé na Epic nic exkluzivně dávat nebudou. Čas ukáže...

Tak ono je to dobre pro zacinajici hrace, kdyz dostanou takhle zdarma hry, mohou penize utratit za dalsi nebo se proste dostanou ke hram, ktere by nehrali ne proto, ze by je zanr nezajimal, ale proto, ze o te hre nevedeli nebo nevedeli, ze by je ten typ her mohl zaujmout.

Ja jsem take timto zpusobem vyuzil ziskani a hrani ruznych her, ale ted uz jsem jako ty ve stadiu, kdy uz asi nic zadarmo ziskat nemuzu. Vsechno co chci, uz mam a to co nemam, zadarmo nikdo neda (par uplne novych her, ktere jeste nemam koupene).

Tyhle akce proste nejsou mirene ani na jednoho z nas.

---

Ikdyby byl na Epicu zdarma AC Oddysey, coz je nejnovejsi hra, kterou bych chtel a jeste nemam, tak bych si tam stejnak ucet nezalozil. Ja to vidim tak, ze Epic mozna nevedomky, ale tim co dela, nici hrani PC her (rozumej PC, ne konzole, pro ty to muze byt naopak vyhodne) a to ja nepodporim za zadnou cenu.

ze Epic mozna nevedomky, ale tim co dela, nici hrani PC her

To si určitě nemyslím. Jediná věc, která PC hraní škodí, jsou konzole :-p Kdyby zmizely z povrchu zemského, bylo by PC hráčům lépe, dostali by se i ke hrám, ke kterým se dnes nedostanou.

Že zvolili agresivní politiku přetahování her, původně ohlášených jinde, se sice Valve a případně dalším líbit nemusí, ale hráčům to svým způsobem může být v konečném důsledku jedno. Také jsem chtěl mít jen Steam. Postupem času jsem ale kvůli některým hrám byl nucen nainstalovat Origin (ten jsem svého času vyloženě nenáviděl), UPlay, BigFishGames a tak mi nedělá problém mít v PC pátého klienta. Že nemám vše na jednom místě? S tím se dá vypořádat, pokud bych chtěl. Stačí vytvořit si nějakou apku či menu, kde budu mít seznam všech nainstalovaných her a spouštět to budu odtamtud. Že někteří klienti mají málo (sociálních) funkcí? Je mi vlastně jedno, klidně se bez nich obejdu. Že někteří nemají achievementy, cloud, přátelé? Dtto. Kdyby Valve, EA, Ubisoft atd. umožnili provozování her bez klienta (přihlas se, stáhni, nainstaluj, hraj), neměl bych ani jednoho. Tak to provozuji u her z GOG. Navíc, neexistence klienta = snížení rizika úniku dat někam; člověk jim může, ale nemusí věřit.

PC hrac to ma predpokladam tak, vychazim teda ze sveho pocitu, ze proste chce mit tu svobodu si to delat jak chce on.

Nakonec porad tu je ta moznost mit hry uplne zadarmo pres torrent. I to je na PC moznost, sice muzeme rict, ze neeticka, ale je tu. Takze kdyz prijde nekdo agresivni jako je Epic a lidi nastve, tak si to proste cast lidi stahne pres torrent zadarmo a pak si treba rekne sakra, proc platit vubec za nejake hry, kdyz tady je vsechno.
Tohle jsem mel taky tak, kdyz jsem si rekl, ze je na case si hry zacit kupovat, tak jsem vycistil PC od veskereho warezu a zacal na cisto. Takze za sebe radsi budu delat, ze zadnej Epic neexistuje a hry exkluzivne tam take neexistujou, protoze sklouznout k zpatky k torrentu nechci a co si budem nalhavat, hrat zadarmo je lakave.
= Epic nici hrani PC her.

Ja jsem v situaci, ze mam spoustu neodehranych her, takze me osobne nic vzrusovat nemusi. Napriklad kamaradka sla a koupila si Xbox a hraje na tom. Musim rict, ze kdyby deleni trhu na exkluzivni tituly melo pokracovat a zaroven bych byl v situaci, ze bych nemel co hrat, tak bych asi taky o Xboxu nebo mozna o PSku pouvazoval.
= Epic nici hrani PC her.

O EA muzeme ovsem rict skoro to same, snad s tim rozdilem, ze jejich hry, jejich exkluzivity jsou tak blbe, ze na Originu mam koupene 3 hry (ME3, Unravel, FIFA18) + 2 zadarmo (ME2, MoHPA) a mozna koupim jeste jednu (MEA).

jo díky, Epic Games Launcher mi nevadí, mám ho už dlouho, ještě jak tam byl snad jenom Unreal Tournament, kterej vypadal dobře, ale vývoj už ukončili
těch launcherů mám stejně hafo, nevýhoda jen, že asi zachvili budu muset upgradovat na 32GB RAM aspoň, abych se nemusel starat co mi běží na pozadí a jen spouštěl hry :-D

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru