Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem EPIC: Transistor, zdarma

PC hrac to ma predpokladam tak, vychazim teda ze sveho pocitu, ze proste chce mit tu svobodu si to delat jak chce on.

Nakonec porad tu je ta moznost mit hry uplne zadarmo pres torrent. I to je na PC moznost, sice muzeme rict, ze neeticka, ale je tu. Takze kdyz prijde nekdo agresivni jako je Epic a lidi nastve, tak si to proste cast lidi stahne pres torrent zadarmo a pak si treba rekne sakra, proc platit vubec za nejake hry, kdyz tady je vsechno.
Tohle jsem mel taky tak, kdyz jsem si rekl, ze je na case si hry zacit kupovat, tak jsem vycistil PC od veskereho warezu a zacal na cisto. Takze za sebe radsi budu delat, ze zadnej Epic neexistuje a hry exkluzivne tam take neexistujou, protoze sklouznout k zpatky k torrentu nechci a co si budem nalhavat, hrat zadarmo je lakave.
= Epic nici hrani PC her.

Ja jsem v situaci, ze mam spoustu neodehranych her, takze me osobne nic vzrusovat nemusi. Napriklad kamaradka sla a koupila si Xbox a hraje na tom. Musim rict, ze kdyby deleni trhu na exkluzivni tituly melo pokracovat a zaroven bych byl v situaci, ze bych nemel co hrat, tak bych asi taky o Xboxu nebo mozna o PSku pouvazoval.
= Epic nici hrani PC her.

O EA muzeme ovsem rict skoro to same, snad s tim rozdilem, ze jejich hry, jejich exkluzivity jsou tak blbe, ze na Originu mam koupene 3 hry (ME3, Unravel, FIFA18) + 2 zadarmo (ME2, MoHPA) a mozna koupim jeste jednu (MEA).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality