Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
IMHO nejlepším měřítkem je prodejnost.
Prasak 07.04.2019 21:43
Prasak
Takze vyhraje ten kdo nahrne nejvic penez do hry a do marketingu. Veci jako CoD 28, FarCry 18 nebo A… nový
Dwane Dibbley 07.04.2019 22:53
Dwane Dibbley
Jen kritizujes ostatni, tak napis ty, jake meritko by ti prislo nejlepsi pro zvoleni hry roku? Jsou… nový
RedMaX 08.04.2019 18:58
RedMaX
Nekritizuju ostatni, jen poukazuji na nedostatky v jejich nevrzych. Pokud si myslis, ze nejprodavane… nový
Dwane Dibbley 08.04.2019 20:37
Dwane Dibbley
To nema cenu, ty proste nechapes, ze hru jako Beat Saber muze klidne udelat nekdo zase pristi rok, a… nový
RedMaX 08.04.2019 23:04
RedMaX
Ano, zjevne nechapu, nerozumim, odpitam atd atd, jelikoz patent na chapani a rozumeni mas ty. Eviden… nový
Dwane Dibbley 09.04.2019 05:48
Dwane Dibbley
Moc to hrotis, ja se vehementne neperu, celou dobu rikam jedinne: Beat Saber je super, ale hra jako… poslední
RedMaX 09.04.2019 16:51
RedMaX
a co bys cekal ze zabugovana hra, milionkrat odkladana, Lziva (ne opravdu ten jejich fighting style… nový
Boboo 07.04.2019 21:47
Boboo

Jen kritizujes ostatni, tak napis ty, jake meritko by ti prislo nejlepsi pro zvoleni hry roku?

Jsou to nejaci udajni odbornici, kteri maji mit mandat na volbu hry roku nebo to maji byt samotni hraci, kteri hlasuji v ankete. A nebo je nejlepsim zebrickem prodejnost, jak navrhuje Prasak?

Zajimave je, ze v prodejnosti jasne vyhrava KCD a v hracske ankete take, treba na bonuswebu. Beat Saber se vubec nenominoval. Takze kdo ma pravdu - hraci nebo nejaci samozvani odbornici?

Nekritizuju ostatni, jen poukazuji na nedostatky v jejich nevrzych. Pokud si myslis, ze nejprodavanejsi hra==nejlepsi hra, je to tvoje vec. Jenze kdyz si v hlave udelas predstavu ze KCD je nejlepsi a pak vriskas kdyz nekdo jaksi "oficialne" rekne ze ne, tak je to smutny. A pak si hledas ruzne slunickare, zaujate samozvane porotce atd, abys nejak degradoval vysledek, aby ti pasoval do tvoji "pravdy".

Kdyz se chces ohanet hracema, kolik z tech co hlasovalo asitak hralo Beat Saber. Nebo Chuchela, nebo i jine hry ze seznamu? Kolik z tech her jsi hral ty, abys mohl posoudit kvalitu? Kdyz se udela prumerna hra za 100mega a skvela hra za 1mega, pak podle hracu a prodejnosti bude "lepsi" ta za 100mega.

A pravdu nemaji ani hraci, ani ti (jak je trapne nazyvas) "samozvani" odbornici. Kdyz chces hrat KCD, hraj KCD. Kdyz chces hrat Beat Saber, hraj Beat Saber. Ale rudnout vzteky z toho, ze nekdo jiny ma na "nejlepsi" hru jiny nazor nez ty, to je uplne mimo.

Ja tu ted po tvem vzoru muzu zacit vriskat o te bonuswebacke ankete, ze si to nejakej hacker naklikal, ze to neni mozny, ze je to podplaceny Bakalou a neonacistama a buhvico, jen proto, ze nevyhrala moje "nejlepsi" hra. Ale ruku na srdce, kdyz se na ni kouknu, vycet tech her co tam je hovori celkem jasne a vyhra s necelymi 3k hlasy... To je jak ceskej slavik.

To nema cenu, ty proste nechapes, ze hru jako Beat Saber muze klidne udelat nekdo zase pristi rok, ale hru jako KCD u nas treba nekdo udela zase za 10 let. A o tom to cele je. Ja vubec nic proti Beat Saberu nemam, klidne bych tu hru taky navrhoval za hru roku, kdyby nahodou ve stejnem roce nevzniklo KCD, jenze vzniklo. Problem je v tom, ze odmitas uznat, ze sice se v Cechach vyviji docela dost PC her a kolikrat i hodne kvalitnich, ale ty velke AAA ze vsech dob zpet napocitame na prstech jedne ruky a KCD se proste mezi ne radi, kdezto Beat Saber nikoliv.

Ano, zjevne nechapu, nerozumim, odpitam atd atd, jelikoz patent na chapani a rozumeni mas ty. Evidente pro tebe nejlepsi znamena nejdrazsi/nejvetsi, a kdokoli si mysli neco jineho je spatnej clovek, kterej tomu nerozumi, nebo je podplacenej, ci ma jen spatnej vkus a nazor.

Jo a jentak mimochodem, nikde jsem tu nezaznamenal tvoje klasicke stezovatelske vlakno na KCD, vtira se otazka - hral jsi vubec KCD? Kdyz uz se tu za nej tak vehementne peres...

Moc to hrotis, ja se vehementne neperu, celou dobu rikam jedinne: Beat Saber je super, ale hra jako KCD u nas vznikne mozna zase za 10 let.

A ze bych byl fanousek KCD to nejsem, takze sice uz to mam koupene, nainstalovane, ale jeste jsem to nehral, pouze jsem si to na chvili zkusil. Urcite bych rekl, ze vlakno bude, ale fakt nestiham, dost bych chtel Dishonored a furt odkladam Assassina, takze pocitam, ze KCD budu rad, kdyz prijde na radu nekdy na podzim, bohuzel driv asi ne. :-/

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru