Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Českou hrou roku není Kingdom Come: Deliverance, ale Beat Saber

Nekritizuju ostatni, jen poukazuji na nedostatky v jejich nevrzych. Pokud si myslis, ze nejprodavanejsi hra==nejlepsi hra, je to tvoje vec. Jenze kdyz si v hlave udelas predstavu ze KCD je nejlepsi a pak vriskas kdyz nekdo jaksi "oficialne" rekne ze ne, tak je to smutny. A pak si hledas ruzne slunickare, zaujate samozvane porotce atd, abys nejak degradoval vysledek, aby ti pasoval do tvoji "pravdy".

Kdyz se chces ohanet hracema, kolik z tech co hlasovalo asitak hralo Beat Saber. Nebo Chuchela, nebo i jine hry ze seznamu? Kolik z tech her jsi hral ty, abys mohl posoudit kvalitu? Kdyz se udela prumerna hra za 100mega a skvela hra za 1mega, pak podle hracu a prodejnosti bude "lepsi" ta za 100mega.

A pravdu nemaji ani hraci, ani ti (jak je trapne nazyvas) "samozvani" odbornici. Kdyz chces hrat KCD, hraj KCD. Kdyz chces hrat Beat Saber, hraj Beat Saber. Ale rudnout vzteky z toho, ze nekdo jiny ma na "nejlepsi" hru jiny nazor nez ty, to je uplne mimo.

Ja tu ted po tvem vzoru muzu zacit vriskat o te bonuswebacke ankete, ze si to nejakej hacker naklikal, ze to neni mozny, ze je to podplaceny Bakalou a neonacistama a buhvico, jen proto, ze nevyhrala moje "nejlepsi" hra. Ale ruku na srdce, kdyz se na ni kouknu, vycet tech her co tam je hovori celkem jasne a vyhra s necelymi 3k hlasy... To je jak ceskej slavik.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality