Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Budeme hry streamovat?

Google oznámil přelomovou streamovací službu Stadia - jak bude hraní fungovat?

---

Co na to rikate?

Osobne rovnou rikam, ze streamovat hry nebudu a pres sluzbu Googlu, kteryho nesnasim uz vubec ne. Mne to prijde jako spachani vrazdy na hrach, prijde mi to PC s nabusenou grafikou jako soucast toho hrani toho procesu, kdyz chci hrat hry. Stejne tak mi jako soucast te hry driv prislo pouziti cracku - bude to fungovat nebude, kdy to spadne nebo to poslape az do konce, natahnu si pres to do pocitace vir? - a posleze beru jako soucast te hry nakupovani na Steamu ve slevach, kdy se clovek probira hrama a koupi i co vlastne hrat nechtel.
Navic jsem se naucil mit nainstalovanu na PC jednu az dve hry, ktere jsem jeste nehral a ty hraju, protoze driv, kdyz jsem toho rozjel najednou vic, tak jsem se pak nebyl schopen rozhodnout co vlastne mam hrat. U toho streamu bych dopadl stejne, proste bych toho tam mel instantne tolik, ze bych nevedel, cim zacit.

Tak doufam, ze sluzby na nakup jednotlivych her vydrzi jeste dlouho, protoze kdyby snad jednou bylo jen pausalni predplatne a jedno jestli typu Origin Access (s nutnosti herniho stroje) nebo Google Stadia (cisty stream), tak vim, ze bych radeji s hranim her skoncil nez se tomuto trendu prizpusobil.

Zdroj: spousta - keynote Googlu na GDC
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevim, jestli je to pravda, ale pry konci Humble Bundle, pry bude nabizet klice na Epic misto na Ste…
RedMaX 22.03.2019 15:27
RedMaX
Tos četl kde? https://www.shacknews.com/article/110641/epic-partners-with-humble-bundle-for-epic-gam… nový
L-Core 22.03.2019 17:36
L-Core
Hmm, no tak snad ne, tezko rict, jak to bude. Pokud by meli dva oddelene programy, jeden na Steam kl… nový
RedMaX 22.03.2019 20:01
RedMaX
Tento zpusob existuje uz na trhu desetiletí. Zacala s tim opravdu (pro public) uz Nvidia se servery… poslední
XoXoChanel 25.03.2019 17:55
XoXoChanel

Tento zpusob existuje uz na trhu desetiletí.
Zacala s tim opravdu (pro public) uz Nvidia se servery "Grid" (CLOUD GAMING) na Nvida Grid@TV a hernich tabletach s g_chipem Tegra.
Prístí NEXT-GEN console XboX pojedou jen na stream (oznameno minulí a potvrzeno tento rok) tak jak uz "Project xCloud" to ohlasil Miclosoft jiz davno pred Googlem.
Google az na monopolizaci snad ani nic vlastniho od 2013 vymyslet neumí. Jen okopiruje neco co je a podle odhadu statistik bude fugovat a pojmenuji to "Google neco", a pak se nazyvaji borcama..

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru