Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Budeme hry streamovat?

Já se toho také nemíním účastnit. A vlastně tomu streamovanému hraní přeji jen to nejhorší. Nestojím o to, stát se loutkou, které bude milostivě povoleno, co a jak může hrát. Chci modifikace, chci češtiny, chci si hry upravovat nad rámec toho, co je k dispozici v nastavení - chci si zachovat to, co mohu dělat dnes. O to vše bych přišel. A platit každý měsíc? A jednou ne a je s hraním utrum? Narvěte si, gúgle a ostatní, tohle onlajnové propůjčování her za výpalné do špic, případně ještě někam. Kdyby na to došlo, nemám žádný problém nekoupit žádnou hru v mnoha příštích letech (možná už nikdy) a přitom denně hrát několik hodin, jsem dostatečně (před)zásoben.

Ale třeba má někdo jiný názor a je spokojen, že jsou všechny zadky/prsa ve hrách rozkostičkované a že je vydavatel moudře chrání tím, že za pochodu odstraňuje obsah ze hry (třeba hudbu, viz GTA4). Je spokojen, že si hru nemůže upravit lepšími texturami a hlavně, nemusí se obávat, že by si někdo někde v singlu třeba upravil denní dobu ve hře, jízdní model auta, dostřel zbraní, odolnost nepřátel či FOV. Takovému jeho názor samozřejmě neberu - ale měnit svou nenávist vůči tomuhle také nebudu :)

Chápu samozřejmě přínos v tom, že by se mělo dát hrát náročné hry i na plečkách. Tohle mě neosloví, vždy jsem měl (na) odpovídající hardware; tohle u mě výše uvedená negativa nemůže ani náhodou přebít.

Osobně se ale vůbec nebojím, že bych se dožil toho, že se hry budou hrát jen formou předplatného. A pokud si G. či kdo někde u devs vybojuje, že nějaká hra bude k dispozici jen touto formou, prostě ji budu ignorovat, jsou spousty jiných.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality