Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kingdome Come definitivně bez českého dabingu

PR manažer Tobias Stolz-Zwilling ve streamu během vánočních svátků potvrdil, že český dabing do Kingdom Come: Deliverance přidán nebude.

Warhorse Studios nikdy český dabing přímo neslíbilo. Pouze Dan Vávra několikrát vyjádřil touhu mít Kingdom Come: Deliverance v kompletní češtině. Jak se ukázalo, tento cíl nebude naplněn. Jedním z důvodů jsou finance. Kompletní lokalizace by stála nemálo peněz, které by se nejspíš nikdy nevrátily. Tady vidím největší problém v tom, že KCD bude již rok a dabing by nejspíš prodeje výrazně nenakopl. Další překážka leží v čase, který by muselo Warhorse dabingu věnovat, což by opět stálo peníze.

Mno, co na to říkáte? Peníze by dle mě nebyly problém, nahodí Kickstarter a mají to za chvíli na účtě, spíš čas a chuť udělat českou hru i s českým dabingem. Byla by to odměna pro všechny české hráče, kteří v roce 2014 na Kickstarteru do hry vložili své peníze a přispěli k tomu, že její vývoj neskončil. V Německu udělat německý dabing problém nebyl, pro domácí publikum však ano.

[84537-a361865b1aaf4da574657961f25aaeac-png]

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality