Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zlo DENUVO až o 30% výkonu

[url=https://www.eurogamer.cz/articles/2018-12-26-nezavisly-test-jak-moc-denuvo-zpomaluje-chod-a-naitani-her]Nezávislý test, jak moc Denuvo zpomaluje chod a načítání her
Až o třicet procent.[/url]

---

Vazim si proto studii, ktere mne poctivemu zakaznikovi nehazi klacky pod nohy a zadne ochrany neimplementuji. Namatkou hry Kingdome Come Deliverance, Zaklinac 1 - 3, ELEX, Hellblade Senua's Sacrifice jsou velke hry, ve kterych si vyvojari vazi platicich zakazniku a zadny zpomalovac v nich nenajdete.

Zdroj: eurogamer.cz
Předmět Autor Datum
Věřím, ale bohužel nic není černobílé. Třeba Dishonored 2: čeština je udělaná na verzi s Denuvo. To…
L-Core 29.12.2018 15:35
L-Core
Tak tohle neni o Denuvo, ale o tvurcich neoficialnich cestin do her. Bohuzel se z toho stal byznys a…
RedMaX 29.12.2018 17:20
RedMaX
V případě češtiny do D2 jsi naprosto mimo. Jsou kompletně překopané soubory hry a poskládat nově st…
L-Core 29.12.2018 18:03
L-Core
Myslis, ze kdyby zverejnili ty zdrojaky cestiny, ze by to nikdo neposkladal? Porad ale mluvis o hra…
RedMaX 29.12.2018 18:28
RedMaX
Zdrojáky bohužel po tom updatu asi nejsou, viz https://www.facebook.com/lokalizace.net/ A samozřejm…
L-Core 29.12.2018 20:40
L-Core
Tak ale o tom je ten prispevek, ze je to omezeni vykonove. Ty mas ted GTX1070Ti a asi i hodne slusne…
RedMaX 29.12.2018 22:55
RedMaX
Na předchozí verzi (s Denuvo) čeština funguje, můžeš si vybrat, co je pro tebe důležitější. poslední
L-Core 30.12.2018 08:08
L-Core

Věřím, ale bohužel nic není černobílé. Třeba Dishonored 2: čeština je udělaná na verzi s Denuvo. To bylo odstraněno, ale čeština už nefunguje a jak se zdá, na tuhle novou verzi hry už ani nebude. Za mě v tom případě raději proklínané Denuvo.

Samozřejmě, že hry bez zpomalovačů bych raději.

Tak tohle neni o Denuvo, ale o tvurcich neoficialnich cestin do her. Bohuzel se z toho stal byznys a dneska sice porad existuji tvurci cestin - konickari, kteri to delaji pro radost sobe a hlavne ostatnim hracum. Ale takovych tvurcu je cim dal mene, naopak je stale vic lidi, kteri cestiny delaji jen a jen pro penize a to je myslim i pripad tvurcu cestiny Dishonored 2. Jinymi slovy, pokud jim nekdo da na ruku treba 20.000Kc, tak cestinu pro verzi bez Denuva udelaji. Aby delali cestinu jen tak zdarma je ani nehne. Treba se mylim a treba to v tomto pripade udelaji, ale vetsinou nikoliv.

Je neco jineho pokud GTA5 potrebuje upravu cestiny kazdych 14 dni, tam bych tvurce cestiny chapal, ze se na to vykvakne (a pritom zrovna tady ne), ale upravit hru jednou, kdyz zmizi Denuvo stoji minimum prace, to je ciste o tom, ze jim to nevydela penizky.

Proto je taky nejlepsi podporovat hry, kde vychazi oficialni cestiny a hrat a kupovat hlavne ty!

V případě češtiny do D2 jsi naprosto mimo.

Jsou kompletně překopané soubory hry a poskládat nově stringy do hry by trvalo spoustu desítek (možná stovky?) hodin. Jednoduše to opravdu nejde.

Mám podobnou zkušenost s Kindoms and Castles, čeština skoro hotová, bác, změna souborů, všechno jinak, zase začínat znova... jednou jsem to zkusil a po týdnu/dvou zase. Pozastavil jsem to a počkám, až se hra nebude dále vyvíjet, nebudu se s tím drbat pořád dokola. Autoři sice mají jakýsi server s lokalizacemi, ale z jejich strany je o ně (aspoň v případě češtiny) absolutní nezájem.

Zdrojáky bohužel po tom updatu asi nejsou, viz https://www.facebook.com/lokalizace.net/

A samozřejmě máš možná pravdu, že při absenci Denuva by to možná bylo snadnější. Jistota není; her, kdy se kvůli nějaké pitomosti změní komplet vše a čeština je fuč, znám dost.

Pro mě je (v případě D2) mnohem lepší hra s Denuvo a v češtině než bez Denuva a bez češtiny. Vlastně ani nevím, že/zda nějaká hra Denuvo má, nepozoruji nějaké omezení.

Tak ale o tom je ten prispevek, ze je to omezeni vykonove. Ty mas ted GTX1070Ti a asi i hodne slusnej procesor, takze to vykonove zvladnes, ale i tak je preci lepsi jet procak na 50% nez treba na 80% v nejhorsim moznem pripade s DENUVO.

Tak Dishonored 2 me taky stve, ze to budu hrat bez cestiny, ale co nadelam.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru