Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem EU: Tajné - pirátství nemá vliv na prodejnost

Prijde me to docela pochybne. Statisticka chyba 45%? S tim jako pracuji?

Pozitivní efekt ilegálních downloadů a streamů na prodej her lze vysvětlit tím, že hráči jsou zaháčkováni a pak za hru rádi zaplatí, protože si chtějí zahrát přídavné levely nebo bonusový obsah.

Tim chteji rict, ze kdyz si nekdo upirati hru, tak si pak koupi originalku jen kvuli nejakemu DLC? Me to kolikrat prijde i naopak, ze se pirati goty edicce aby clovek nemusel davat 3x vic za vsechny nesmysly a to ikdyz ma "holou" originalku.
Pokud nekdo stahne hru a pak si ji koupi, je to casto proto, ze piratskou verzi pouzil jako (dnes jiz temer vymyzelou) demo verzi, ale i tam bych rekl ze je vic lidi kteri se na hru vybodnou, nez tech kteri ji koupi.

edit: zjevne jde o toto. To ze nekdo vzal vety ktere jsou psany k audio/video a napasoval je na games a ostatni "novinari" to jen prevzali je zcela normalni. Co je ale treba zminit, ze pruzkum je jen z 6ti zemi: Germany, The United Kingdom, Spain, France, Poland, Sweden. Hned me trklo ze resit pirateni v bohatych zemich je trochu mimo, coz je videt napriklad v tabulce na strane 99 nahore kde je zretelne videt ze spanelsko a polsko je jinde nez nemecko, britanie, francie a svedsko. Skoda ze se "vyzkumnici" nevydali k nam ci dale na vychod.

Illegal downloading or streaming/Playing on a chipped game console
DE 10/9
UK 15/15
ES 29/25
FR 14/13
PL 24/18
SE 11/10

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality