Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Petice za lokalizaci Mass Effect 3

Petici můžete podpořit tady:
http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian _translation

Copy/paste odjinud:

Vážení, jak jste si určitě mohli všimnou, tak se EA kompletně vykašlala na lokalice svých her do češtiny, ačkoliv předchozí díly her jsme v češtinách měli. Jedná se například o Dead Space 2 nebo Dragon Age 2, který již brzo vyjde.

V případě Dragon Age 2, jsme toho moc udělat nestihli...
EA czech do poslední chvíle mlžila nedpovídala na zprávy nebo tvrdili že za češtinu bojují. Není to dlouho co bylo officiálně potvrzeno, že češtiny do Dragon Age 2 se od nich na 100 % nedočkáme. Bohužel jsme ale přišli s křížkem po funusu, protože teď už s tím nic neuděláme, je příliš pozdě.

V případě Mass Effect 3 ( o kterém bylo taky oznámeno že CZ nebude [narozdíl od obou předchozích dílů]) ale něco dokázat můžeme. Byla založena petice ( já vím že je to trochu klišé, ale méte lepší nápad ? ) která začíná být docela úspěšná. Prozatím 2500 podpisů.

Když uvážím že officiální překlad větších her trvá společnostem cca 3 měsíce, tak máme ještě spostu času nasbírá VELMI slušné množství podpisů. Neříkám že to vyjde, ale cokoliv je lepší než nic. Navíc by to pro EA byla velmi špatná publicita, kdyby ignorovali mnoha tisícovou petici v případě pouhých titulků, které nejsou finančně nijak zvlášť nákladné, nebo obtížné.

Takže vás tímto vyzývám aby jste se připojili k boji za lokalizaci Mass Effectu 3 do češtiny !

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli nebude čeština...tak vyhodím do vzduchu sousedův barák:-D poslední
Chose 30.03.2011 22:54
Chose

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru