Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem ORIGIN: "Crusader: No Remorse" zdarma

Pseudo 3D izometrická (jako Diablo 1) akční hra, s velmi rozsáhlými úrovněmi. Ani po 19 letech neztrácí na kouzlu. Vzpomněl jsem si na tuto hru, když před několika týdny herní internet rozvířil trailer k nějaké připravované polské hře, kde je prý účelem zabíjet. Tady to sice má poněkud ušlechtilejší cíl, ale výsledek je stejný ]:) Dokonce bych řekl, že s ohledem na možnosti grafiky před 20 lety Crusadeři by byli z pohledu dnešních moralistů ještě závadnější.

K sehnání v obchodě Originu, v sekci On the House.

Hodina a půl z hraní:
watch

Zdroj: Origin
Předmět Autor Datum
Diky :-) to jsem nehral fakt hooodne dlouho
JR_Ewing 30.10.2014 22:03
JR_Ewing
Taky mohli dát i No Regret :-p Zkoušel jsem otestovat, zda do toho půjde narvat čeština (vím, nepot…
L-Core 31.10.2014 11:23
L-Core
Crusadera jsem kdysi obrátil (taky jsem si to odvážně pustil na druhou nejvyšší obtížnost a je to te…
JR_Ewing 03.11.2014 08:40
JR_Ewing
Myslel jsem to tak, že hra žádné WSAD nezná. Škoda, že na tohle neexistuje leveleditor, to by se tv… poslední
L-Core 05.11.2014 09:27
L-Core

Taky mohli dát i No Regret :-p

Zkoušel jsem otestovat, zda do toho půjde narvat čeština (vím, nepotřebuješ ji ;-)), která mi pasuje do krabicovky. Bohužel je tam jiná struktura souborů, o kousíček novější verze a nutnost CD v mechanice je nahrazena nějakým datovým souborem (asi něco jako iso, ale v jiném formátu, nepátral jsem) - takže jsem se nechytl.

Co ovládání hry, interakce? Po těch nácti letech je to nezvyk, co? Obzvláště pro WSAD hráče; my co si vše bindujeme podle svého, nikterak netrpíme.

Crusadera jsem kdysi obrátil (taky jsem si to odvážně pustil na druhou nejvyšší obtížnost a je to teda mnohem drsnější :-)), takže dostat se do ovládání nebyl až takový problém. A to WASD mi nedělá potíže. A s o patnáct let lepší znalostí angličtiny si užiju doplna i příběh.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru