Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 7 day to die - nejde spustit pozice

Zdravím, včera jsem hrál tuto hru, a podařilo se mi spadnout v krajině tzv. "pod mapu". Hra se následně sekla, provedl jsem restart PC, ale po znovuspuštění hry se mi nedaří nahrát původní pozici, stále je vidět jen poslední obrazovka a na ní je uprostřed zpráva "Building enviroment", za ní blikají řtři tečky a nic se neděje..
Neví někdo, jak se dostat na původní save, mám tam už odehráno mrtě hodin a nerad bych o všechno přišel - díky moc..

Předmět Autor Datum
Nepoznám tu hru, ale niektoré z nich majú aj v nastaveniach funkciu autosave. Tiež sa dá nastaviť po…
yYy 13.10.2024 09:40
yYy
Díky, zítra na to kouknu - hraju to už nějaký ten pátek a to se mi ještě nestalo.. počet a interval… poslední
plevel 13.10.2024 10:18
plevel

Nepoznám tu hru, ale niektoré z nich majú aj v nastaveniach funkciu autosave. Tiež sa dá nastaviť počet autosave (úložných slotov) a interval autosave. Takže po spustení nedávať PLAY (vtedy VŽDY načíta poslednú uloženú pozíciu), ale v menu ísť do LOAD a vybrať si napr. predposlednú pozíciu AUTOSAVE a si pred miestom, kde ti to krachlo. Ak si spadol "pod mapu" - buď chyba engine hry (bug), alebo sa to podarilo prejsť do miest, kde už prakticky nič nie je a hra sa snaží načítať niečo, čo nemá (building enviroment - načítavanie objektov, textúr....). Takže sa pozri, či máš možnosť LOAD a tam hľadaj "autosavexxx" pri ktorom bude dokonca i čas uloženia toho autosave.
Poznámka: nie všetky hry majú "autosave" - v tom prípade vždy sa dostaneš na poslednú pozíciu a neostáva nič iné, ako epizodu, lokáciu začať od znova.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru