Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Název staré hry?

Zdravím,

chci se zeptat, zda někdo nezná název této hry, zkusím ji co nejdetailněji popsat, hrál jsem ji před cca 15-20 lety (Windows XP).

Popis: Hra byla ve 2D, pohled na postavu byl zboku (jako plošinovka), jednalo se o akční hru, kde jste na začátku dostali random postavu a ocitli se v jakési aréně (myslím, že aréna byla celkem velká - cca 3 podlaží, žebříky, přeskakování) - na obrazovce nebyla vidět celá aréna. Každá postava měla na začátku nějakou základní zbraň / schopnost a mohli jste najít nějaké nové zbraně v aréně a možná i vylepšení (pamatuji si na neviditelnost a létání).
Postavy:
Vetřelec - pamatuji, že jsem za něj moc nehrál, protože nemohl používat zbraně, byl silný při útoku zblízka a dokázal lézt po stropě a po zdech a dokázal skákat daleko - možná se dokázal sám zneviditelnit, ale tím si nejsem jistý.
Ninja - taky lezl po zdech a jeho základní zbraní byly hvězdice, útok zblízka: kop.
Člověk, možná Herkules (připomínal mi Herkula ze staré plošinovky, tento měl blond vlasy) - myslím, že na začátku neměl zbraň na dálku, útok zblízka: pěst.
Létající charakter (měl jakousi vrtulku) - za toho jsem myslím hrál hodně, protože dokázal létat a pohyboval se rychleji než ostatní (nevýhoda byla, že měl málo životů), začínal myslím beze zbraně a neměl myslím útok zblízka.
Robot - ozubený robot, myslím, že se nejednalo o postavu, kterou jste mohli dostat na začátku, ale existovala zbraň, která dokázala měnit postavy (ten, kdo vystřelil, tak se vyměnil s tím, koho zasáhl - pamatuji, jak jsem měl ideální postavu, ideálně vyzbrojenou a zasáhla mě zbloudilá střela z této zbraně, která možná letěla přes celou arénu a já jsem najednou hrál za jiný charakter :)). Pokud si dobře pamatuji, za tohoto robota se hrálo blbě, protože nedokázal lézt po žebříku, takže pokud jsem spadl na spodní patro, tak jsem musel čekat, až za mnou nepřátelé přijdou. A myslím, že nemohl používat zbraně, útok jen na blízko (ale extrémně silný). Myslím, že za tohoto robota se hrálo dobře jen pokud jsem k němu získal neviditelnost a létání.
Možná ještě další postava (amazonka? - ale tím si nejsem vůbec jistý, spíš ne).

Úkolem bylo v aréně zabít ostatní postavy, když se mi to povedlo, tak začala nová aréna a mně zůstala zbraň a vylepšení. Myslím, že každou pátou arénu byl boss v podobě červa, který metal ohnivé koule. Útoky do červa ho postupně zabíjeli, myslím, že neměl indikátor životů, ale odpadávaly od něj části těla (od ocasu), dokud nezůstala jen hlava. Jestli si dobře pamatuji, tak čím vyšší patro, tím byli nepřátelé rychlejší.
Postavy v aréně bojovaly proti sobě navzájem, takže někdy stačilo zvolit taktiku vyčkávání (s létajícím panáčkem nebo ninjou zůstat někde ve vrchním rohu arény - ale tím samozřejmě hrozilo, že někdo získá silnou zbraň nebo schopnost).

Vzpomněl by si někdo na název této hry? :)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru