Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divinity Original Sin 2 na Steamu

Zdar,

máte někdo Divinity Original Sin 2 na Steamu?

Mohli byste tu hru spustit a napsat mi, jestli se vám spustil Larian launcher nebo přímo hra?

Já tu hru mám na GOGu a když jí spustím přes GOG Galaxy, tak se nejprve spustí Larian launcher s nabídkou na Divinity 1 a Baldurs Gate 3 a až tam si mohu najet na Divinity Original Sin 2, vybrat a spustit to. Abych řekl pravdu, tak mě to děsně sralo, takže jsem se to snažil obejít, což se mi povedlo, jenže teď mám hru v angličtině.

Takže kdyby na Steamu ten debilní Larian launcher nebyl, tak bych si snad raději hru pořídil podruhé na Steamu a hrál to tam.

----
Jinak teda klient GOG Galaxy je nejdebilnější herní klient, který kdy spatřil světlo světa! Ikdyž teda to si jenom myslim, protože nainstalovány mám jen GOG Galaxy, Ubisoft Connect, EA Desktop a Steam. Dospěl jsem v poslední době k poznání, že už si nikdy žádnou hru mimo Steam nekoupím, takže Ubisoft Connect už mi bude sloužit jen jako spouštěč ubisoftí srajdy, pokud ještě někdy budu nějakou hrát. Ale EA Desktop je ještě horší, už si tam také nikdy nic nekoupim, ale naštěstí já tam mám tich her jen pár. No na GOG Galaxy nemají ani jeden, největší amatéři, taky s nima končim!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny