Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divinity Original Sin 2 na Steamu

Jo takhle, tak to by bylo řešení. Na GOGu prostě není jak ten launcher schovat.

---

Jasně, mám účet na Epicu taky a od jisté doby také aktivuji vše, co by mohlo připadat v úvahu, v týdenním ZDARMA akcích. Ale Epic launcher nainstalovaný nemám a nikdy jsem nic z toho nehrál. Nicméně nechci vyloučit, že někdy něco hrát nebudu, takže si to aktivuju.

Na Ubisoft Connect mám skoro všechny Ubisoft hry koupené přímo tam. Pamatuji se, že jsi s tím měl problém, ale já ne a dřív to na UPlay bylo obvykle o dolar dva levnější než na Steamu. Teď už to dělat přestali, takže teď už jsem FC5 kupoval na Steamu.

Na GOGu mám koupených her nejvíc, když pominu Steam, ale jejich klient je fakt hroznej. Takže s tím končim. Na Originu jsem pár her také kupoval, ale také už to nedělám. Navíc původní klient Origin byl o třídu lepší než zoufalý EA Desktop, který mají teď.

---

Lidi se dělí mimo jiné i na ty, kteří mají rádi ikonky na ploše a mají tu plochu doslova posetou ikonama a na ty, kteří milují čistou plochu OS bez narušování ikonkama. Já jsem se kdysi na linuxu naučil na tu čistou plochu a mám to rád. Nejsem sice dogmatik, ale na plochu mi mimo Tento počítač, Koš, Volby zvuku a Notepad nic jiného nesmí! :-D

Dole na hlavním panelu mám ještě píchnutého Vivaldi a Total Commander, které používám nejčastěji, ale zbytek spouštím ze Start menu (Open-Shell).

Hry nemám ale ani v menu. Prostě mě baví uspořádání her v herním klientovi a rozděluji si to tam na hry odehrané, právě hrané, hry, které mám v pořadí a časem. Pak tam mám ještě hry hrané průběžně pořád (například Automobilista 2 atp.) a hry, které jsem někde získal, ale hrát je nechci. Takhle to mám na Steamu. Na Ubi, EA ani GOGu to nejde. Ale stejně ty klienty často nepouštím. A časem jsem dospěl k názoru, že právě kvůli té možnosti si to hezky seřadit už si budu kupovat hry jen na Steam. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny