Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kingdom come -dobýt Přibyslavice

Prosím,poraďte jak vyhrát boj o Přibyslavice.Původně jsem hrál s všemi dlc,ale skončil jsem při útoku.Domníval jsem se,že je to vinou dlc a hrál jsem jen základní hru,ale skončilo to stejně.Vyčistil jsem tábor,spálil šípy,otrávil jídlo,pobil posádku při několika návštěvách.Dokonce na mne vyběhl voják z brány a nechal otevřeno.Prolezl jsem celý kostel a ani noha,aspoň jsem si vydělal dost peněz.Když jsem se vrátil s vojskem,rozhodli nejhorší cestu a nepřátel tam bylo jak much.A konec.Báječná hra,kterou bych rád dohrál.Děkuji.Honza43.

Předmět Autor Datum
Já jsem jim otrávil jídlo a část těch vojáku tam bylo mrtvích. Jestli je nemůžeš dobýt tak si vem le… nový
elmo 28.12.2022 13:32
elmo
Díky.Asi jsem někde udělal chybu v postupu.Po mých návštěvách už tam nic nezbylo-přesto pak se při ú… nový
Honza43 29.12.2022 19:58
Honza43
možná to tak bylo myšleno, přece by vojsko nešlo na prázdnou planinu... Já sem to hrál v začátku a k… poslední
elmo 05.01.2023 14:38
elmo

Já jsem jim otrávil jídlo a část těch vojáku tam bylo mrtvích. Jestli je nemůžeš dobýt tak si vem lektvary - na ohebnost a rychlost, živou vodu, a proti opilosti. když to jde tak protivníky znič lukem a šípem zásahem do hlavy.

možná to tak bylo myšleno, přece by vojsko nešlo na prázdnou planinu... Já sem to hrál v začátku a když jsem tam přišel tak ty vojska byli někde u mostu stáli tam buglí a po chvilce sami zemřeli. Předpokládám že to bylo kvůli tomu jedu co tam byl.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru