Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Elden ring - bila obrazovka

Ahoj potrebovala bych poradit. Misto aby se mi hra spustila naskoci bila obrazovka a vypne se. Uz jsem si to nekolikrat vyhledavala a zkousela vsechny mozne zpusoby co jsem si na netu vyhledala a stale nefunguje. Hru zapinam pres steam. Muzete mi prosim nekdo poradit co s tim? Dekuji

Předmět Autor Datum
https://hry.poradna.net/questions/2449730-jak-popsat-problem-se-hrou
icepower32 12.12.2022 08:42
icepower32
Ten problem jsem popsala zapnu pres steam (hra koupena logicky) zapne se naskoci bila obrazovka a ho…
nikita3121 12.12.2022 13:13
nikita3121
A jaký máš teda HW?
icepower32 12.12.2022 16:25
icepower32
Žiadne info o stroji - to sa potom ťažko radí. Teda ani nevieme, či tvoj stroj splňuje požiadavky pr…
yYy 13.12.2022 16:25
yYy
Většina her dnes už nemá vlastní *exe na nastavování hry. Elden Ring ale neznám, netuším, jak to je… poslední
L-Core 13.12.2022 19:06
L-Core

Ten problem jsem popsala zapnu pres steam (hra koupena logicky) zapne se naskoci bila obrazovka a hodi mi to zpet na plochu.
Nekolikrat preinstalovany kompl a mam win11 ovladace vsechno aktualizovane a nic navic tam stahleho neni rovnou jsem sla instalovat jen hru.
Vyhledala jsem si rady na netu a vse jsem vyzkousela jako spustit pres spravce, overeni hry, vypnout antivir i firewall, gpu, direct apod. veci vse vyzkouseno.
Jedine co me napada tak skrze graficku kartu ale to mi prijde uhozene aby se hra ani nespustila kdyz o tomhle problemu se ani nepise ze by byl v komponentech a prece bych ju spustila a jen by se sekala.
Dekuji

Žiadne info o stroji - to sa potom ťažko radí. Teda ani nevieme, či tvoj stroj splňuje požiadavky pre hru. Pokiaľ si to "spúšťala" cez Steam (cez klienta) - nabehne v defaultných nastaveniach. V ..../Steam Library/steamapps/common/ si nájdi svoíju hru, rozbal priečinok a skús pohľadať niečo, čo sa menuje setting.exe, config.exe a pod. - to by malo otvoriť nastavenia hry a prispôsobiť stroju (rozlíšenie, zvuk a pod.), taktiež by hra mala byť povolená vo firewalle.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru