Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem G29 Logitech (brzdy)

Ahoj taky máte problém s brzdovým pedálem ? Brzdí normálně ale když chci zabrzdit uplně musím to sešlápnout fakt silně, ve hře asseto corsa mi to děla docelá problém, chci se tedy zeptat jestli to tak má být či ne ?

Předmět Autor Datum
Logitech G29 ma tu brzdu proste z vyroby hrozne tuhou, lidi na to desne nadavaji, ale tak to proste… nový
RedMaX 29.05.2022 23:49
RedMaX
Nejde o tuhost, spíše jde o to že ji fakt silně musím sešlápnout abych brzdil na plno. Ale jinak jse… nový
PeltarLopata 30.05.2022 00:02
PeltarLopata
V asettu mi vadí trošku Aičko, třeba v F1 se mi líbí že ai může udělat chybu a způsobit tím kolizi b… poslední
PeltarLopata 30.05.2022 00:05
PeltarLopata

Logitech G29 ma tu brzdu proste z vyroby hrozne tuhou, lidi na to desne nadavaji, ale tak to proste je. Na webu se daji najit kutilske navody, jak tam oddelat nejakou gumu a tu brzdu udelat mekci.

Osobne jsem s tim nic nedelal, nemam s tou brzdou problem, akorat budu muset poridit pod pedaly nejakou vetsi gumovou podlozku, abych vzdycky nezatlacil na brzdu a neodjel mi na koberci cely pedalovy set. :-)

---

Musel jsi v Assetto Corsa volant nastavovat jednotlive prirazeni k funkcim a tlacitkum nebo ti fungoval ten "preset", ktery tam pro ten volant maji? Mne totiz nefungoval, musel jsem si vsechno nastavit rucne.

Jinak cerstve poznatky z Assetto Corsa a Automobilisty 2: obe hry jsou super zavodni simulatory, mozna AC i o neco realistictejsi, ale celkove mnohem vic propracovany je Automobilista 2. Assetto Corsa dava smysl az po instalaci Content Manageru a modu SOL.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru