Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Epic games na linuxu

Zdar,

rozchodil jsem si Ubuntu 22.04 a pres Playonlinux teda pres WINE jsem tam nahodil herniho klienta Epic Games.

Instalace se zdarila, Epic nabehne, potom kliknu prihlasit pres Epic, mam tam ucet a chci se k nemu prihlasit.

Jenze ani do kolonky jmeno, ani do kolonky heslo nejde nic vepsat.

Nedokazu se teda prihlasit a tim jsem skoncil.

Takze dotaz je na reseni problemu, ale i na to, zda vubec nekdo Epic klienta na linuxu rozchodil?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ty s tim Linuxem zacinas byt dnes nejak posedlej :-) Jinak urcite bych pouzil posledni verzi winehq…
HPET 22.05.2022 23:50
HPET
Proc zkousim hrani pod linuxem? Protoze si pridavam do knihovny zdarma nabizene Epic hry, ale odmita… nový
RedMaX 24.05.2022 19:43
RedMaX
Diky. Ten Heroic Games Launcher funguje. Sice to nejprve nechtelo nabehnout, ale vubec nevim jak, n… poslední
RedMaX 28.05.2022 20:40
RedMaX

Ty s tim Linuxem zacinas byt dnes nejak posedlej :-) Jinak urcite bych pouzil posledni verzi winehq 6.* ci wine 7.* a vyse s podporoou WebsocketAPi, Vulkan backend for WineD3D etc .
Ti co hraji sve Steam hry kompatibilni s linux na Linux instaluji Steam OS https://store.steampowered.com/steamos, ti normalni hraji (hry DirectX) pres Windows a nehledaji jak resit neco pres koleno.

PS Update 00:38 : Nedalo mi to, a zkusil jsem HEROES (EPIC) podle tohoto postupu https://www.numetopia.fr/comment-jouer-aux-jeux-epic-games-sous-linux-avec-heroic-games-launcher/ a jede mi to bez problemu (Ubuntu 22.04)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pro milovniky VEALVE a co nevi co s penezi si koupi STEAMDECK https://store.steampowered.com/steamdeck

Proc zkousim hrani pod linuxem? Protoze si pridavam do knihovny zdarma nabizene Epic hry, ale odmitam nainstalovat na herni PC s Windows Epic klienta, ktery si stahuje z PC kde co. Na Windows PC mam Steam, Ubisoft Connect, EA Desktop i GOG Galaxy a nechci tam mit klienta, ktery si vysaje informace o vsech ostatnich platformach, ktere provozuju.

Proc to zkousim zrovna ted? Protoze jsem si do herniho PC koupil novou grafiku a stara GTX1070 sla do linuxoveho PC a porad se na tehle stare grafice da dobre hrat.

Steam OS je Debian + Proton + Steam, opravdu to neni ke hrani na linuxu nutne. Nehlede na to, ze ja Steam vedle Epic klienta nechci.

Steam Deck mi prijde jako bozi napad od Valve. Me s tim nadchli. Akorat nevim, jestli to vyuziju. Doma hraji na PC a moc nikam nejezdim, kde bych na cestach hral. Zvazuju spis porizeni Valve Indexu.

Heroes Games launcher vyzkousim, diky.

Diky.

Ten Heroic Games Launcher funguje. Sice to nejprve nechtelo nabehnout, ale vubec nevim jak, na nekolikaty pokus to nabehlo, parada.

Akorat teda jsem zkusmo dal instalovat a hrat Torchlight II, ktere ma pres Wine behat ok a jede to teda na GTX1070 teda grafice, ktera se ma u tehle hry flakat, tak na 10FPS, teda nehratelne. Nicmene budu zkouset dal. Na prvni pokus zatim dobry i takto.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru